Showbiz 18 Mai 2023 12:50 de Diana Oprișan
Ana Morodan a făcut o serie de declarații tulburătoare legate incidentul în care a fost implicată și de pe urma căruia a primit trei dosare penale, dar și despre un alt moment din viața sa care a distrus-o psihic, după cum chiar ea s-a exprimat. Iată ce a avut de zis.

Ana Morodan, dezvăluiri neașteptate

Ana Morodan nu trece prin cea mai bună perioadă din viața, din cauza incidentului în care a fost implicată în urmă cu câteva săptămâni. Toată situația cu care s-a confruntat a făcut să realizeze multe lucruri și, inclusiv, a decis să se interneze într-un spital de psihiatrie, pentru a-și rezolva problemele pe care le avea cu pastile pentru somn pe care le lua de multă vreme, cu recomandarea medicului.

După o pauză destul de lungă în care și-a pus ordine în gânduri, influencerița a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare atât despre situația prin care a trecut recent, cât și despre perioada în care a participat la Asia Express. Este de părere că dacă nu ar fi fost o persoană cunoscută, nu și-ar fi dat atât de multă lume cu părerea despre cazul ei, fiind în același timp și recunoscătoare pentru oamenii care au susținut-o necondiționat. În tot acest timp, s-a concentrat pe ea și nu a luat în seamă gurile rele, iar încet, încet, viața sa începe să revină la normal.

„Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog. Eu nu mă droghez.

Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere. Eu am problemă cu rinichii, cu unul, nu cu amândoi. Nu sunt eu o mare fană de bere, nu beau bere în cantități mari. Din când în când mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi”, a declarat Ana Morodan, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Mai apoi, Ana Morodan și-a deschis sufletul și a vorbit despre o altă perioadă care a pus greu la încercare și anume cea în care a participat la emisiunea de Asia Express de la Antena 1. Influencerița a primit, pe atunci, amenințări c moartea care au speriat-o în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult de atât, a recunoscut că după terminarea acesteia, a devenit dependentă de anumite pastile. Pierderea părinților și a bunicilor a fost un alt moment cumplit pentru ea, dar nu a dorit să pună pe seama trecutului ceea ce s-a întâmplat recent.

„Țin minte când am fost la Asia Express, primele trei episoade, acolo am primit și amenințări cu moartea (…) Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii. N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Citeste si:
Eliza și Cosmin Natanticu, concurenți în Power Couple: „A fost mai...
Eliza și Cosmin Natanticu,...

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez. Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.