Showbiz 4 Mai 2023 15:35 de Diana Oprișan
Ana Morodan a luat decizia de una singură de a se interna la psihiatrie din cauza incidentului, de acum câteva săptămâni. Întreaga situație a făcut-o să se gândească serios la ceea ce are de făcut pe viitor, iar faptul că a văzut cum este să fii privat de libertate, chiar și pentru un timp scurt, a dat-o peste cap.

Ana Morodan, internată la psihiatrie de câteva ore

Ana Morodan a trecut, în urmă cu câteva săptămâni, printr-o întâmplare care i-a schimbat viața din toate punctele de vedere. Vedeta a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, iar în timp ce oamenii legii îi făceau semnale pentru a opri mașina, ea a încercat să scape de aceștia lovind alte două mașini. Astfel, ea s-a ales cu trei dosare penale și a aflat cum este să fii privat de libertate, după ce a petrecut 24 de ore în arestul poliției.

A fost o perioadă extrem de grea pentru Ana Morodan, în care a încercat să conștientizeze unde a greșit și să își îndrepte greșelile. Blondina s-a folosit chiar și de contul ei de Instagram pentru a-i ajuta pe cei care o urmăresc în ceea ce privește promovarea afacerilor de care se ocupă, pentru că nu toți au oportunitatea de a se adresa unui număr atât de mare.

Ei bine, zilele au trecut, iar Ana Morodan a decis că este cel mai bine să interneze la psihiatrie de unde a postat chiar și niște imagini pe contul ei oficial de Instagram, semn că este bine și că este tratată așa cum merită. Internarea nu este una întâmplătoare, vedeta dorind să se refacă total, mai ales că după cum a povestit chiar ea, ajunsese să ia pastile chiar și când ieșea cu trei dintre prietenii ei în oraș. Știe că gestul ei a fost unul șocant pentru multă lume, mai ales că unii știu despre ea că este o femeie puternică și că așa a fost mereu.

“Pentru mine privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta. Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că atât de șocant pentru mulți oameni că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumea.

Citeste si:
Frații Tate află astăzi dacă vor fi cercetați în libertate....
Frații Tate află astăzi dacă...

na reală este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile. Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a declarat Ana Morodan, pentru Antena Stars, la momentul respectiv.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.