Nu toată lumea o susține pe Ana Morodan, iar asta se poate remarca foarte clar pe rețelele sociale, unde mai multe persoane și-au exprimat opinia despre greșeala colosală pe care a făcut-o „Contesa Digitală”, neînțelegând de ce sunt vedete care i-au sărit în apărare. Iată ce a zis Ramona Dumitrescu.

Cine este nu o susține pe Ana Morodan

Ana Morodan a făcut o greșeală imensă, zilele trecute, când s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise. Nu doar că se afla în această stare, dar nu avea nici măcar permis de conducere, refuzând în același timp să oprească la semnalele polițiștilor. După ce a fost la tribunal, la doar câteva ore distanță de la această întâmlare nefericită, s-a decis cercetarea acesteia sub control judiciar.

Mai apoi, ea a decis să posteze câteva rânduri despre cele întâmplate, conștientă fiind că a greșit și că a reușit să dezamăgească destul de multă lume. În clipa aceea, multe persoane publice i-au luat apărarea, în secțiunea de comentarii, ceea ce pe unii i-a scos serios din sărite pe mulți, dar și pe Ramona Dumitrescu. Blondina nu s-a putut abține să nu exprime punctul de vedere dur, pe TikTok, iar mii de oameni au fost de aceeași părere cu ea.

Acesteia nu i-a venit să creadă, în primul rând, faptul că vedete pe care ea le aprecia și le urmărea cu drag au avut numai cuvinte bune de zis la adresa Anei Morodan, deși din punctul ei de vedere a dat dovadă de inconștiență. Ea a mai zis că persoanele respective nu ar mai fi zis același lucru, dacă în mașinile lovite de vedetă s-ar fi aflat persoane aproapiate lor.

„Băi, am niște nervi, gen, nu caut cloud pe tema asta… Dar mi se pare ireal ceea ce se întâmplă! Vorbesc, bineînțeles, despre incidentul cu a noastră contesă digitală, în care femeia s-a urcat de două ori beată la volan. Ok, să zicem că are prezumția de nevinovăție pentru faza cu drogurile, pentru că a spus că ea e pe niște medicamente date de către un medic.

Dar… faza cu alcoolul? Ce facem cu ea? Asta nu este greșeală, nu poți să spui că ai greșit. Este inconștiență totală. Cât de greu îți era să iei un Uber? Nu înțeleg ce fel de prieteni are dacă au lăsat-o să se urce la volan în starea asta! Mă rog, trecând peste, ce mă enervează este faptul că toate influencerițele vieții au început să-i găsească scuze și o susțin pentru că e nevoie de empatie. Bro, da e nevoie de empatie, dar nu în cazuri de inconștiență! Cum ați fi fost voi empatici dacă în vreuna din mașinile pe care ea le-a accidentat s-ar fi aflat o persoană dragă vouă? Băi! Putea să se întâmple ceva grav! Sunt niște reacții de la niște oameni pe care îi respectam. Mi se pare incredibil!”, a declarat Ramona Dumitrescu, pe TikTok.

Citeste si:
Ana Morodan, dezvăluiri tulburătoare după incident: „Asia Express...
Ana Morodan, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.