Ana Morodan a decis că a venit vremea să își facă o operație de micșorare a sânilor, iar la câteva ore după a decis să stea puțin de vorbă cu fanii ei de pe Instagram, pe care îi ține la curent cu fiecare aspect din viața sa. Influencerița le-a vorbit despre starea în care se află și care nu este una atât de rea pe cât se așteptau unii.

Ana Morodan și-a făcut o operație de micșorare a sânilor

Ana Morodan și-a propus, în urmă cu ceva timp, să își facă o operație de micșorare a sânilor din cauza durerilor de la nivelul spatelui pe care le avea și pe care nu le-a mai suportat. Și-a făcut curaj și la cei 37 de ani pe care îi are, a apelat la ajutorul medicilor, și-a făcut o programare și a rezolvat problema bustului generos care îi dădea mari bătăi de cap.

„Contesa Digitală” este foarte mulțumită de decizia pe care a luat-o și, de asemenea, recunoscătoare pentru echipa la care a apelat pentru a-și duce la bun final planul. Medicii s-au comportat extrem de frumos cu ea, după cum chiar vedeta a povestit pe contul ei de Instagram, iar cel mai important este pentru aceasta faptul că nu a simțit nici cea mai mică durere.

De asemenea, Ana Morodan a vrut să liniștească pe toată lumea, spunând că nu are nicio durere acum, că poate ridica mâinile și că totul este în regulă, în ciuda zvonurilor pe care le-a auzit despre această intervenție în trecut. Cel mai probabil, toate acele efecte adverse despre care a tot vorbit au făcut-o să meargă tocmai acum se se opereze, dar cel mai important este faptul că a decurs totul bine și că de acum înainte durerile îngrozitoare de spate nu vor mai exista.

”Hei! Am ieșit din operație. Nici n-am simțit când mi s-a făcut anestezie, n-am știut. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul e absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe pentru că m-au liniștit, pentru că mi-au explicat toate lucrurile pas cu pas. Sunt bine, sunt foarte bine. Mâine pot să plec acasă și pot să fac și lucruri, pot să ridic și mâna”, le-a povestit Ana Morodan celor care o urmăresc pe Instagram.

Citeste si:
Ana Morodan, dezvăluiri tulburătoare după incident: „Asia Express...
Ana Morodan, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2022 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.