Ana Morodan a reușit să șocheze pe toată lumea, în momentul în care a mărturisit că vrea să își taie sânii. Uite de ce a luat influncerița această decizie cu totul și cu totul neașteptată!

Ana Morodan a venit cu explicații

„Contesa digitală” face ea ce face și reușește să își ia fanii prin surprindere prin intermediul deciziilor pe care le ea. În urmă cu puțin timp, frumoasa vedetă a dezvăluit că s-a gândit serios să își facă o operație de micșorare a sânilor. De ce? Ei bine, pentru că are probleme grave cu spatele din cauza lor și nu mai poate suporta momentele prin care trece din cauza faptului că are sânii voluptoși.

Mai mult de atât, Ana Morodan este de părere că la vârsta pe care o are a avea sânii mari nu este deloc un avantaj pentru ea. Așadar, mai are doar un pas până a ajunge în cabinetul medicului, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ceea ce o îngrijorează, însă, este faptul că s-a îngrășat cu câteva kilograme și că apropiații i-au transmis că arată precum o „bilă”.

”Am sânii mari. N-am stat în viața mea la o coadă. Sunt fericită. În curând o sa mi-i tai. În următoarea perioadă… că au ajuns până la buric. De la o vârstă… nu mai stau. Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către prietenul meu Am luat și ceva kilograme”, a mărturisit Ana Morodan, conform cancan.ro.

Tot ea a spus că s-a confruntat cu depresia și că a primit anumite recomandări din partea psihologului, pe care însă nu le-a respectat.

”Psihologul mi-a zis să merg la pădure în weekend să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg, că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă”, a mai spus ”contesa digitală”, a mai povestit influencerița.

Citeste si:
Ana Morodan, dezvăluiri tulburătoare după incident: „Asia Express...
Ana Morodan, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.