Cristina Cioran a reușit să își impresioneze fanele, după ce le-a dezvăluit faptul că a reușit să scape de kilogramele în plus care îi dădeau mari bătăi de cap într-un mod extrem de simplu. Vedeta a scăpat de nici mai mult, nici mai puțin de opt kilograme în doar zece zile, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit mai pe larg despre felul în care a reușit lucrul acesta.

Cum a slăbit Cristina Cioran

Kilogramele în plus sunt o mare problemă pentru multe dintre femeile din ziua de zi și au fost un timp și pentru Cristina Cioran, mai ales după ce a rămas însărcinată. Conștientă de faptul că trebuie să ia atitudine în acest sens, blondina a decis că a venit vremea să slăbească, iar acum are cu opt kilograme mai puțin și cel mai important este pentru ea faptul că nu a scăpat de ele prin înfometare.

„Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul. E adevărat că vreau să mai țin o săptămână, ca să mai dau jos două-trei kilograme. Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor”, a declarat Cristina Cioran, pentru click.ro.

Ei bine, secretul constă și în faptul că vedeta a decis să apeleze la ceea se numește dieta Nupo. Ei bine, urmând-o pe aceasta, nu mai este nevoie de calcularea caloriile sau cântărirea alimentelor. Este o dietă pe care o recomandă, deoarece înlătură toate neajunsurile, având în vedere că mesele sunt deja cântărite, iar caloriile sunt deja numărate.

Pentru a le convinge pe cele care se confruntă cu kilogramele în plus, Cristina Cioran a mai dat o serie de detalii despre dieta care a ajutat-o să scape de opt kilograme în doar zece zile și a spus că meniul zlnic se poate lua oriunde, mai ales că încape în geantă și nici măcar nu ocupă prea mult loc. Mesele sunt și ele compuse din toți nutrienții necesari, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, ceea ce este extrem de important pentru declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute mai apoi.

Citeste si:
Ce suplimente și nutrienți să alegi atunci când te antrenezi acasă
Ce suplimente și nutrienți să...

„Am apelat la dieta Nupo, dietă care se ține ușor, pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile și să gătim. Le avem pe toate deja gata făcute. Această dietă înlătură toate aceste neajunsuri, pentru că: mesele sunt deja cântărite, caloriile sunt deja numărate (120 kcal/masă – 800 kcal/zi), se prepară într-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportat în geantă.

Mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega). Mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute.

Citeste si:
Licorile rafinate care dau savoare meselor de sărbătoare! Ce nu ai...
Licorile rafinate care dau...

Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice. Așadar, nu mai aveți nicio grijă! Exceptând aceea de a amestecă conținutul preparatelor alimentare cu apă, pentru a reconstitui mâncărurile preferate: supe, shake-uri, oatmeal (Musli), chili con carne, omletă”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2022 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.