Showbiz 29 Mai 2022 12:23 de Diana Oprișan
Cristina Cioran a postat primele imagini de la botezul fiicei sale, Ema, care a avut loc în cursul zilei de ieri. Evenimentul a fost unul foarte așteptat de către întreaga familie, iar de buna desfășurare a lucrurilor s-a ocupat chiar fosta prezentatoare, care a vrut ca ziua în care va fi creștinată micuța ei să fie una de care să își amintească toată lumea prezentă, chiar și după câțiva ani buni.

Primele imagini de la botezul Emei

Cristina Cioran a adus-o pe lume pe fiica ei prematur, după ce a trecut de vârsta de 40 de ani, când nici măcar medicii nu îi dădeau șanse că va mai putea deveni mamă. Blondina a stat ca pe ace timp de câteva luni în care Ema a stat în spital, sub atenta supraveghere a medicilor, dar după ce au trecut zilele acelea de coșmar, ea și partenerul ei de viață au putut să o ia acasă, moment în care situația s-a mai liniștit. Vedeta nu a fost deloc genul de persoană care să o țină departe de rețelele sociale, ba chiar a postat foarte imagini cu ea, spre bucuria celor care o urmăresc și care îi ascultă sfaturile.

Deși a amânat ziua botezului din cauza unor situații care au intervenit pe parcurs, ieri a avut loc marele eveniment și deja au apărut pe internet primele imagini de la petrecere. Cristina Cioran a ales ziua cu mare atenție. Nu a vrut să fie frig, și-a dorit să treacă pandemia, iar mai apoi a venit războiul și au decis ca botezul să fie în luna mai, iar totul a ieșit conform planului. Mulți sperau ca petrecerea de botez să aibă loc în același timp cu cea de nuntă, dar cei doi îndrăgostiți nu se gândesc la unirea destinelor în viitorul apropiat.

Sursa foto (c): Cristina Cioran/InstaStory

‘’Am zis că nu o botez pe frig, am așteptat să treacă pandemia, n-am știut că vine războiul și a rămas că o botezăm prin mai, ca să treacă și Paștele. Botezul se va face, doar că după mijlocul lui mai. Am găsit niște variante de locație, va fi și terasă, și interior’’, a declarat Cristina Cioran, conform spynews.ro.

Sursa foto (c): Cristina Cioran/InstaStory

Acum ceva timp, vedeta a povestit că micuța ei va avea trei perechi de nași, dar nu a dat niște nume clar în acest sens. Fosta prezentatoare TV a menționat doar că este vorba despre niște prieteni foarte buni de-ai ei și de-ai partenerului ei de viață la care țin foarte mult și care și-au dorit să le fie alături într-o zi de o asemenea importanță. În plus, Cristina Cioran a precizat că indiferent că Ema va avea mai mulți nași, doar ea va fi capabilă să aleagă de cine va fi mai aproapiată.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

‘’Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi, așadar Ema va avea mai mulți nași, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite’’, a mai zis vedeta, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.