Culiță Sterp a reușit să o îngrijoreze pe femeia pe care i-a dat viață, mama Geta, după ce a postat o imagine pe Instagram în care oboseala i se citea pe chip. Ea nu s-a putut abține să nu îi dea un comentariu așa cum o face de fiecare dată, întrebându-se la rândul ei cum mai rezistă fiul muncind atât de mult.

Culiță Sterp și-a îngrijorat mama

Ultima perioadă din viața lui Culiță Sterp a fost una plină de provocări și de încercări din partea vieții. În urmă cu căteva săptămâni, în timp ce toată familia Sterp era plecată de acasă, le-a fost furat un seif în care se afla o sumă mare de bani. Într-un vlog pe care artistul l-a făcut la scurt timp după aceea, artistul a povestit că o mare parte dintre banii respectivi îi aparțineau și că este dispus să ofere o recompensă celor care îi ajută să îi prindă pe vinovați, dar să și recupereze o parte dintre bani.

Din nefericire, nu a primit niciun indiciu despre cei care i-au vrut răul și care i-au furat banii munciți. De asemenea, nu s-a oprit din a munci, iar zilele acestea a stat tot departe de familie având tot mai multe cântări în diferite colțuri ale țării. Epuizat din cauza orelor pe care le-a pierdut, dar și din cauza întâmplării nefericife care i-a pus capac, el a decis să posteze totuși o imagine pe social media, deși de cele mai multe ori nu postează imagini de la cântări pentru a nu avea prea multe imagini de genul acesta.

Chiar dacă muncește din greu pentru familiia lui, se bucură că are cine să îl aștepte acasă, în ciuda oboselii care s-a acumulat de-a lungul timpului. Mama Geta a văzut și ea postarea respectivă și s-a îngrijorat pentru fiul ei căruia i-a lăsat chiar și un comentariu întrebându-se și ea cum mai rezistă partenerul de viață al Danielei Iliescu având în vedere oboseala și presiunea din ultimele săptămâni.

„Este ora 6 dimineața. Nu prea postez des poze de la cântat, că ar însemna să umplu Instagramul. Acum m-am întors si am zis sa îmi fac o poză, așa obosit cum sunt după 2 sapt de cântat zi de zi in Țara Oasului si Maramures, dar cu toate ca sunt obosit, sunt fericit că mă așteptă acasă familia mea frumoasă, și că am oamenii mei care mă apreciază de atâția ani și pe care iubesc sa îi fac fericiți! Munciți pentru visele voastre și dăruiți iubire celor din jur! Tratati oamenii de lângă voi exact așa cum ați vrea voi să fiți tratati, si atunci o să fiți fericiti! Vă pup cu drag! Toate cele bune! 😘”, a scris Culiță Sterp, în dreptul imaginii de pe Instagram.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...


”Oooo, scumpu’ lu’ mama, da’ cum mai poți răbda atâta oboseală???”, i-a transmis mama Geta în secțiunea de comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.