Culiță Sterp a oferit o recompensă de mii de euro celor care îi dau detalii despre hoții care au pătruns în casa lui și care i-au furat seiful în care avea sute de mii de euro, bani câștigați din concerte sau din afacerea sa. Acesta vrea cu orice preț să îi prindă pe cei care i-au făcut rău, acesta fiind și motivul pentru care a făcut un vlog pe canalul lui de YouTube despre nenorocirea care s-a abătut asupra lui

Ce recompensă oferă Culiță Sterp

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, casa lui Culiță Sterp a fost prădată de hoți în timp ce toți cei din familie erau plecați de acasă. Când s-au întors de la mare, au remarcat faptul că cineva le intrase în casă și le furase un seif care cântărea aproximativ 100 de kilograme, ceea ce înseamnă cu au fost mai multe persoane care au intrat în casa acestora, seiful nefiind posibil de ridicat de un singur om.

Familia Sterp nu a vrut să facă public acest caz, dar mama Geta și una dintre fiicele ei au făcut un vlog în care povestit ce nenorocire li s-a întâmplat, moment în care au reacționat mii de euro. Atunci, Culiță Sterp care aveau cei mai mulți bani în seiful respectiv a decis să facă un vlog în care să vorbească la rândul lui despre faptul că i s-au furat o grămadă de bani, dar a făcut și un anunț extrem de important legat de faptul că oferă o recompensă de 25.000 de euro celui care îi ajută să recupereze cel puțin dintre jumătate din banii furați sau doar 10.000 de euro celui care îi dezvăluie numele persoanelor care au pătruns în casa lui.

Multă lume l-a acuzat, în secțiunea de comentarii, că nu erau bani munciți și de aceea îi ținea în casă, iar cântărețul a încercat să le explice acestora că el stă departe de copilul și nevasta lui, pentru a face rost de bani, că are cântări în fiecare seară și că nu doarme nopțile și i se pare ireal cum oamenii pot afirma despre el și despre ai lui că nu muncesc. Mai mult de atât, Culiță Sterp crede că aceasta îi este o învățătură de minte să pună banii într-un cont de acum înainte.

”Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro. Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta. Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți”, a declarat Culiță Sterp, pe vlog.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.