Casa lui Culiță Sterp în care a copilărit și a crescut până să se mute alături de partenera sa în propria lor locuință a fost prădată de hoți. Una dintre surorile cântărețului de manele a fost cea care a descoperit lucrul acesta și a vorbit pe vlog despre cele întâmplate alături de mama Geta care este în stare de șoc și care a pierdut o sumă imensă de bani.

Au intrat hoții în casa lui Culiță Sterp

Mama Geta a trăit șocul vieții sale, în momentul în care a fost anunțată de fiica sa, Geta Sterp, de faptul că i-a fost furat întregul seif cu bani pe care îl ținea într-una dintre camerele din casa sa. Femeia avea acolo agonisirile ei de o viață și a refuzat să spună despre ce sumă de bani este vorba, considerând că nu este o informație relevantă la momentul actual, iar de aceeași părere a fost și fiica sa.

Geta Sterp se întorsese de la un examen, când a observat că lumina din camera în care mama ei avea banii era aprinsă. Când a intrat, și-a dat seama ce s-a petrecut acolo și i-a dat imediat vestea tristă mamei sale, care a început să plângă în momentul în care a fost anunțată. Sora cântărețului a făcut chiar și un vlog alături de mama sa, în care a povestit cu lux de amănunte cum a aflat ea, cum și-a anunțat mama, iar mai apoi fratele fiind de părere că un singur om nu ar fi cum să ridice singur seiful respectiv, motiv pentru care a tras repede concluzia că au fost mai multe persoane care au intrat în casă.

Se pare că o parte dintre bani îi aparțineau chiar lui Culiță Sterp, iar acum artistul face tot ceea ce îi stă în putință pentru a afla cine sunt cei care i-au prădat casa și, de asemenea, pentru a-i trage la răspundere pe aceștia pentru faptele sale. Geta Sterp speră și ea ca situația să se rezolve, pentru că niciunul dintre ei nu suportă să își vadă mama suferind în felul acesta.

„Am venit acasă, m-am îndreptat spre camera unde erau banii că era becul aprins. Am intrat în camera asta și am văzut duplaul deschis. Am văzut pătura și încă un preș aruncate pe jos, erau puse peste locul unde aveam noi banii. Peste seif, mai exact. Seiful era foarte mare, avea 100 de kilograme. Ceea ce înseamnă că n-a putut să-l ia o persoană, ci două sau trei. Eu când am văzut că nu e seiful, vă dați seama.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Am zis că leșin, mi s-a făcut pielea de găină, am amuțit. Am sunat-o pe mama, n-a răspuns… am sunat-o pe mama Danielei și i-am zis să-i spună mamei. Îl sun pe Culiță și îl întreb unde-i seiful, că am ajuns acasă și nu-l vedeam”, a declarat Geta Sterp, pe canalul ei de YouTube.

„Eu intrasem doar în camera asta, unde erau banii. O sumă imensă de bani, nu are rost să mai dau cifre, erau foarte mulți bani”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.