Iancu Sterp a făcut o serie de declarații despre copilăria sa de care își amintește cu drag, dar care nu a fost deloc una ușoară nici pentru el, nici pentru frații și părinții lui. Pe atunci, aceștia nu erau niște persoane înstărite cum se întâmplă în ziua de astăzi, motiv pentru care erau nevoiți să facă anumite sacrificii, doar pentru a duce o situație dificilă până la capăt.

Iancu Sterp a vorbit despre copilăria sa

Familia Sterp este o familie apreciată de către mii de oameni din întreaga țară, iar multe dintre cuvintele de laudă merg către Mama Geta. Femeia a muncit din greu, pentru a-i crește pe cei patru copii ai săi, în ciuda faptului că nu a avut posibilități materiale pentru a le asigura încă din primii ani de viață un trai lipsit de griji. Deși, cel mai probabil, a avut și ea momente în care simțea că nu mai poate, nu s-a dat niciodată bătută de dragul copiilor care aveau nevoie de ea.

Iancu Sterp și-a amintit de zilele în care era doar un copil și a povestit despre acele momente, în fața întregii lumi. Atât el, cât și familia lui erau nevoiți să doarmă, pe timpul iernii, toți șase în aceeași cameră, pentru a face eonomie la lemne. Anii au trecut, iar lucrurile au luat o altă întorsătură pentru ei, banii nemaifiind o problemă pentru niciunul dintre ei. Fiecare a reușit să realizeze ceva în viață, motiv pentru care femeia care i-a crescut și le-a fost alături chiar și în cele mai grele momente din viața lor este extrem de mândră.

„Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat.”, a declarat Iancu Sterp, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV.

Iancu Sterp a reușit să își îndeplinească, de asemenea, visul de a deveni cunoscut și apreciat pentru munca sa, dar unii oameni nu înțeleg prin cât de multe a fost nevoit să treacă pentru a ajunge aici. Astfel, mulți i-au transmis că a ajuns din cioban, dar el nu pune la suflet, din simplul motiv că doar el știe cât de multe eforturi a depus pentru a ajunge atât de sus precum este acum. Cea mai mare bucurie pentru el, în acest moment, este legată de faptul că a reușit să îl învingă pe Ovidiu Neveu la gala MMA, pentru care s-a pregătit intens.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.