George Burcea nu ratează nicio ocazie să lanseze noi atacuri la adresa fostei sale partenere de viață care, de asemenea, este și mama fiicelor sale. Acesta nu s-a temut să îi aducă acuzații dure Andreei Bălan în ceea ce privește felul în care aceasta se comportă cu copilele sale.

George Burcea, atac dur la adresa fostei soții

George Burcea și Andreea Bălan au avut o relație de aproximativ cinci ani, timp în care au venit pe lume și cele două fiice ale lor care în urma divorțului au rămas în grija mamei lor. La vremea aceea, cele două vedete erau un model pentru oamenii din jurul lor și nimeni nu credea că vor ajunge să o ia pe drumuri diferite după doar câteva luni de căsnicie și după ce au făcut o nuntă ca în povești, dar se pare că viața a fost plină de surprize și în cazul lor.

De când au divorțat, fiicele lor își văd rar tatăl, dar când lucrul acesta se întâmplă, actorul încearcă să petreacă timp de calitate alături de ele și să le facă toate poftele, iar totodată să nu le facă prea multe poze, pentru că susține el că fosta lui parteneră de viață le „terorizează” la cât de multe poze fac zilnic. În plus, el a ținut să precizeze că și Viviana Sposub se înțelege de minune cu cele mici și că încearcă să nu le învețe cu anumite obiceiuri, doar pentru că nu petrece prea mult timp cu ele, ci să păstreze un echilibru în tot.

„În principiu, dat fiind faptul că nu petrec 24 din 24 de ore cu ele, în momentul în care mă întâlnesc cu ele, fac tot ce vor ele. Nu mă duc în zona extremă în care să le cumpăr multe lucruri, să le învăț „prost”. Dar nici nu le interzic lucruri, pentru că mi se pare normal, dacă petreci, nu știu, 3 zile pe săptămână sau 3 zile la două săptămâni cu ele, să le faci tot ceea ce vor ele.

Dar să știi că nu este despre ce le cumperi și despre ce le oferi, material. Este despre cum petreci timpul cu ele. Nici măcar cantitatea timpului nu este valabilă, ci calitatea. Și eu încerc mereu și cred, poate fac bine, poate fac rău, vom vedea mai târziu, încerc cât de mult – chiar dacă petrec 2 ore cu ele când le iau de la grădiniță, că de foarte multe ori, în timpul săptămânii, le iau de la grădi, mă joc cu ele, după care le duc acasă.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Apoi vine săptămână mea în care le iau la mine acasă. Încerc, de fiecare dată când petrec timp cu ele, să fie de calitate. Lăsăm telefonul, facem 2-3 poze, dacă ele vor, daca nu, nu. Că, oricum, sunt terorizate de câte poze fac, așa că încerc să petrec timp de calitate cu fetele mele”, a declarat actorul, pentru ciao.ro.

De asemenea, George Burcea a mai zis că este de părere că are o relație bună cu fiicele sale, singurul impediment fiind legat de faptul că nu le poate fi alături atât de mult timp cât și-ar dori, deși potrivit legii ar trebui să aibă acest drept. Îi este greu, dar s-a împăcat deja cu ideea că le poate vedea la două săptămâni și se bucură de faptul că ele sunt fericite când petrece timp alături de tatăl lor.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

„Sincer, eu cred că am o relație perfectă cu fetele mele! Singurul impediment este faptul că nu petrec atât de mult timp pe cât mi-aș dori cu ele! Dar conform legii, timpul ăla mi-e acordat! Daca uneori mi se mai permite să le iau și pe lângă, e ok. Dacă nu mi se permite așa cum nu mi s-a permis uneori, asta este.

Eu sunt fericit, sunt împăcat cu ideea faptului că le văd o dată la două săptămâni și pot să le văd și la trei. Și asta este, viața merge înainte. Nu sunt nici primul, nici ultimul om divorțat, nu sunt nici primul nici ultimul om care își ia copiii o dată la două săptămâni și îi vizitează din când în când la grădi. Copiii se simt bine, zâmbesc când sunt cu mine. Sunt fericite când sunt cu mine, ele își doresc foarte mult să petreacă cât mai mult timp cu mine, dacă ne lasă cealaltă parte. Nu aș schimba nimic, sincer să fiu!”, a mai zis el.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.