Fericire mare pentru Vlăduța Lupău și pentru partenerul ei de viață, Adi Rus, care au devenit părinți în urmă cu doar trei zile. Cei doi și-au dorit extrem de tare un copil, iar când au aflat că vor avea un băiețel s-au bucurat și mai tare, iar fanii lor au crezut că îl vor numi Neymar, având în vedere că artista este o mare fană a cunoscutului fotbalist.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru fiul ei

Vlăduța Lupău a devenit mamă, iar la scurt timp după venirea pe lume a fiului ei, cântăreața i-a făcut acestuia cunoștință cu fanii de pe Instagram care au stat alături de ea pe toată perioada sarcinii și care au vrut să fie puși în temă și de data aceasta. Din fericire, totul a decurs bine, nu au existat complicații la naștere, iar artista extrem de fericită că au ieșit lucrurile așa cum și-au plănuit.

Frumoasa artistă nu doar că a postat câteva imagini de pe patul de spital, dar a și transmis un mesaj emoționant pe contul ei oficial de Instagram. Partenera de viață a lui Adi Rus i-a făcut câteva promisiuni fiului el pe care a zs că îl va învăța să-L iubească pe Dumnezeu, pentru că dacă va fi un om bun, toate lucrurile se vor întoarce la fel la el. În cadrul aceleiași postări, Vlăduța Lupău a dezvăluit și numele pe care l-au ales împreună pentru cel mic și anume Iair, nume pe care îl consideră cel mai frumos și cel mai potrivit pentru el.


‘’Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume! O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna! Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult… De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC ! Eu, mami!’’, a notat Vladuța Lupău, pe rețelele sociale.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Deși a devenit mamă de doar câteva zile, fanii acesteia se gândesc la momentul în care va reveni pe scenă, iar managerul vedetei a dat câteva declarații în acest sens. Aceasta a povestit că undeva pe la finalul lunii, ar trebui ca lucrul acesta să se întâmple, pentru că au deja planificate cântările, iar faptul că a devenit mamă nu este un motiv să renunțe la ceea ce îi place să facă și anume să cânte.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, Carmen Mureșan, managerul artistei, pentru playtech.ro.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.