Vlăduța Lupău vrea să nască natural și a dat câteva declarații în acest sens. Vedeta este mai pregătită ca niciodată pentru venirea pe lume a fiului despre al cărui nume a dat câteva declarații interesante, la scurt timp după ce internauții au crezut că îl va numi Neymar, având în vedere că este o fană adevărată a fotbalistului, după cum toată lumea știe deja.

Vlăduța Lupău a decis să nască pe cale naturală

Mult a fost puțin a mai rămas. În doar câteva zile, Vlăduța Lupău și Adi Rus vor deveni părinți pentru prima dată, iar artista este mai pregătită ca oricând să își ia rolul de mamă în serios, fiind recunoscătoare pentru faptul că va avea băiat, așa cum și-a dorit. Deși și-a ținut sarcina ascunsă pentru câteva luni, după ce a anunțat că va deveni mamă, și-a ținut fanii la curent cu evoluția saricinii sale, iar admiratoarele sale au fost recunoscătoare pentru lucrul acesta, pentru că au avut multe de învățat.

Ei bine, multe dintre cele care stau mereu cu ochii pe ea au vrut să afle cum va naște Vlăduța Lupău, iar ea nu le-a ținut prea tare pe jar și le-a povestit că a luat decizia de a naște natural, dar în cazul în care medicii vor decide că ar fi benefic să apeleze la operația de cezariană, în mod evident că va alege această variantă. Este în stare de orice, doar pentru ca băiețelul ei și al lui Adi Rus să vină pe lume sănătos, dar să fie și ea în regulă după ce va naște.

„Vreau să încerc natural, însă dacă nu se va putea sau la cel mai mic sfat al doctorilor trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine și bineînțeles și mama. Vedem”, a zis artista, la Story.

Un alt lucru despre care femeile care o urmăresc pe social media au avut o mare curiozitate a fost legat de numele pe care frumoasa cântăreață l-a ales pentru cel mic. Mulți au putut paria pe faptul că îl va numi Neymar, după marele fotbalist, pe care ea îl admiră și cu care a făcut chiar și o poză în urmă cu ceva timp. Ei bine, artista a făcut o postare pe contul ei de Instagram, curioasă fiind la rândul ei, dacă va ghici cineva anume numele pe care l-au ales pentru fiul lor. Din nefericire, niciun răspuns nu a fost inspirat, iar a ținut să menționeze și că nu își va numi fiul în funcție de fotbalistul ei preferat.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

„Nici n-are rost să încercați, că nu cred că o să ghiciți! Nu e, dar dacă vă dau indicii, după aia lumea o să-l ghicească și n-aș vrea. Mi-au lăsat foarte mulți în comentarii, care știu despre pasiunea mea, că o să-l cheme Neymar. Dar nu, nu o să-l cheme Neymar, ar fi absurd”, a declarat Vlăduța Lupău, la Vorbește Lumea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.