Vlăduța Lupău a suferit de o boală gravă, dar nu a vorbit despre acest subiect sensibil cu prea multe persoane, cu atât mai puțin cu urmăritorii ei de pe Instagram. Vedeta a preferat să țină informații departe de ochii lumii, cel mai probabil, pentru că și-a dorit să nu se facă o întreagă discuție pe seama problemelor sale de sănătate.

Vlăduța Lupău, despre boala de care a suferit

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și recunoscută pentru faptul că este foarte, foarte sinceră cu fanii ei din mediul online. Deși admiratorii ei știu extrem de multe lucruri despre ea, cântăreața a evitat mereu să le vorbească despre problemele sale de sănătate și tocmai de aceea nimeni nu a avut idee că ea a suferit de o boală extrem de gravă pentru care nu s-a inventat încă un tratament care să ajute la vindecarea ei.

Odată cu trecerea timpului, viitoarea mămică a decis să nu mai țină unele informații despre ea ascunse de ochii lumii oricât de sensibile ar fi ele, așa că a vorbit în fața întregii lumi despre boala cu care s-a confruntat. Vlăduța a aflat că are endometrioză, o boală comună în rândul femeilor din ziua de astăzi, în urma unor analize pe care și le-a făcut și a decis să discute despre acest subiect în public, după ce și-a dat seama că multe alte persoane se confruntă cu aceleași probleme și că le-ar putea ajuta.

Vlăduța Lupău a reușit să se vindece în urma unei operații, deoarece nu există un tratament pentru această afecțiune și ceea ce i se pare și mai rău este faptul că tot mai multe femei se confruntă cu această problemă și nu au ce face pentru a se vindeca, pentru că și după intervenția chirurgicală există pericolul ca aceasta să recidiveze. Această boală reprezintă o problemă mai ales pentru cele care vor să aducă pe lume un copil, deoarece sunt puține cazurile în care cele care suferă de endometrioză au putut rămâne gravide.

„În urma mai multor analize, am descoperit că am endometrioză. Nu mai sufăr, m-am tratat. Dar, până să-mi tratez această boală, multe fete mi-au zis că trec prin ce am trecut eu, le sfătuiesc așa. Eu am trecut, până la decizia de a mă opera, pentru că boala asta, cumva, nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar eu am fost la mai mulți medici, până am ajuns să mă duc la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei care nu are o deslușire”, a declarat Vlăduța Lupău, conform spynews.ro.

Citeste si:
De ce boală suferă Nicoleta Nucă. A ținut totul ascuns până acum:...
De ce boală suferă Nicoleta...


„Și ea tot crește. Și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, are șanse să recidiveze. Și tu, dacă îți dorești un copil și ai această boală, nu prea ai cum să stai să te bazezi că o sa faci tratament și o să fie bine. Deși sunt cazuri, probabil mai puține, care au reușit să rămână însărcinate și având această boală”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.