Raluca Bădulescu este foarte mândră de corpul său, dar acest lucru nu s-a întâmplat mereu, pentru că nu a arătat niciodată atât de bine precum o face la momentul actua. Jurata de la Kanal D a vorbit recent despre sacrificiile pe care le face pentru a se menține în formă și a dat de înțeles că nu este deloc atât de simplu pe cât pare din exterior.

Raluca Bădulescu, mândră de felul în care arată

Nu mai este de multă vreme un secret faptul că Raluca Bădulescu s-a luptat ani de-a rândul cu kilogramele în plus și că nu era deloc fericită cu felul în care arăta. Tot pe vremea în care nu se încadra în standardele de frumsețe impuse de societate, blondina și-a luat și foarte mult hate din partea oamenilor care nu făceau altceva decât să arunce cu vorbe în vânt în ceea ce privește felul în care arăta, fără a se gândi la felul în care ar fi putut să o afecteze pe cea în cauză.

Deși pare că este o persoană puternică și care are mereu glumele la ea, Raluca Bădulescu suferea într-adevăr din cauza felului în care arăta și de aceea a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Multă lume s-a mirat de faptul că a reușit să slăbească, într-un timp atât de scurt, atât de multe kilograme. Mulți s-au bucurat pentru ea, dar numai vedeta știe prin cât de multe a trecut, pentru a ajunge să arate atât de bine.

Ei bine, în perioada pandemiei, începuse să se îngrașe din nou, ceea ce nu i s-a părut deloc în regulă. Vedeta s-a speriat de ideea că ar putea ajunge să arate la fel ca înainte, nu i-a plăcut deloc ideea, așa că a început să aibă mare grijă și să își calculeze caloriile în fiecare zi, consumând astfel în jur de 1000 pe zi. A adăugat în meniul ei zilnic salate, piept de pui, brânzeturi, dar nu lipsesc nici ciocolata sau băuturile acidulate din când în când.

‘’Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată. Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu’’, a declarat Raluca Bădulescu, pentru impact.ro.

Citeste si:
Avantajele și beneficiile utilizării făinii de cocos în dieta ta
Avantajele și beneficiile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.