Raluca Bădulescu este o mamă fericită, împlinită, dar mai ales mândră de fiul ei. Pe lângă faptul că Alexandru a obținut note mari la Bacalaureat, acesta va intra și la ASE, motiv pentru care mama lui este și mai mulțumită de felul în care l-a crescut și de educația pe care i-a oferit-o, fiind convinsă de faptul că va ajunge unde și-a propus în viață.

Raluca Bădulescu a spus la ce facultate a intrat Alexandru

Raluca Bădulescu l-a crescut așa cum a știut ea mai bine pe fiul ei, Alexandru, iar acum a venit vremea să culeagă roadele. Se pare că acesta a obținut note mari la Bacalaureat, și-a făcut părinții mândri și a reușit să intre și la facultatea dorită, motiv pentru care nu există fericire mai mare pentru ea și pentru fostul ei soț. Deși nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale, având în vedere că a anunțat recent faptul că divorțează, jurata de la Bravo, ai stil! nu poate să nu se bucure în fața succesului fiului lor.

Atât pentru ea, cât și pentru fostul ei soț, băiatul pe care îl au împreună este cea mai mare bucurie pe care o în viață, muncesc din greu pentru a-i oferi tot ceea ce au nevoie și uită de situațiile neplăcute dintre ei când vine vorba de Alexandru.

"Copilul...îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE. E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident.", a declarat Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, vedeta a fost invitată la o petrecere de zile mari unde a și acordat un interviu în care și-a amintit de vremea în care avea și ea vârsta fiului ei. Vedeta a început prin a vorbi despre subiectele de la Bac de anul acesta care i s-au părut foarte grele, mai ales la materia pe care nu îndrăgit-o niciodată și anume matematica. Dacă ar fi fost în locul celor care au dat examenul maturității anul acesta, nu ar fi avut idee cum să rezolve subiectele respective. Limba și Literatura Română i-a plăcut, în schimb, foarte tare și a povestit că ar fi în stare să facă subiectele în orice moment.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

"Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată. La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire. Trebuie să îmi dai un calculator, iar dacă e vorba de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere.", a mai zis vedeta, pentru sursa menționată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.