Fostul partener de viață al Ralucăi Bădulescu nu a recunoscut-o pe vedetă, în momentul în care a văzut-o fără niciun pic de machiaj, iar ea a vorbit despre acest lucru trăgând un semnal de alarmă și asupra felului în care filtrele de pe social media pot afecta modul în care cei din jur se raportează la realitate.

Raluca Bădulescu, de nerecunoscut fără machiaj

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Raluca Bădulescu este o mare iubitoare a machiajului, unii spunând despre ea, faptul că face abuz, dar și genul de vedetă care folosește aplicații de editare ale fotografiilor de pe Instagram. Cu toate acestea, jurata de la „Bravo, ai stil!” a atras atenția asupra acestui lucru și a recunoscut că ea, cea de pe rețelele sociale și ea cea din viața reală nu seamănă.

Vedeta nu este singura care a remarcat lucrul acesta, ci și fostul ei partener de viață care a sunat-o să îi atragă atenția în acest sens. Vali Pungă nu s-a putut abține să nu se lege de niște imagini în care Raluca Bădulescu nu avea gene, perucă, extensii și nici make-up, spunându-i clar că era transformată total.

„M-am uitat la mine într-o zi, nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane publice, o chestie care a devenit virală pe Tik Tok. Nu aveam gene, nu aveam extensii, nu aveam perucă, nu aveam toate alea. M-a sunat fostul meu soț, Vali, și mi-a zis, ‘Băi băiatule! Cine ești? Transformers? Optimus Prime?’. Adică… nu semănam! Băi, dar n-aveam legătură. În unele cazuri, există situații și situații”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit viva.ro.

Jurata de la Kanal D se teme pentru noua generație, deoarece fetele le iau drept exemplu pe divele de pe Instagram, care nu doar că își editează în exces imaginile de pe Instagram, dar încearcă să pară ceea ce nu sunt în viața reală.

„Cel mai mult aș vrea să ne adresăm tinerei generații. Tânăra generație este cea mai influențată, trăiește numai cu ochii în Instagram, pentru Instagram, se inspiră de la divele de pe Instagram. Trebuie să înțeleagă că unele poze sunt prelucrate cu acele programe pe care le am și eu în telefon. Ori se uită la multe dintre vedete și aleg să apeleze la operațiile estetice în dorința de a ajunge să arate precum modelele lor de pe Instagram. E un pericol real. Instagramul nu este realitate! Nimeni nu e cam ca în pozele de pe Instagram, și asta putem vedea ușor”, a mai zis vedeta, potrivit sursei citate.

Citeste si:
Constanția, interviu sincer despre emisiunea Bravo, ai stil: „Îmi...
Constanția, interviu sincer...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.