Constanția a mărturisit sincer, într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat, faptul că se teme de Raluca Bădulescu, dar a vorbit și despre Maurice Munteanu și, nu în ultimul rând, despre colegele sale cu care petrecere ore în șir la filmări.

Constanția, declarații despre concurente și jurați

Emisiunea „Bravo, ai stil!” devine din ce în ce mai interesantă pentru cei din fața micilor ecrane, pentru că între concurente au început să apară deja conflictele. De exemplu, despre Sorina s-a aflat că ar lucra cu Rux și Opulență, după ce niște imagini în care purtau aceeași ținută, iar pe seama Constanției s-au făcut mai multe glume pe seama ținutelor pe care a ales să le poarte în edițiile anterioare.

Raluca Bădulescu a dat cu ea de pământ, la un moment dat, din cauza unei alegeri vestimentare pe care a făcut-o și pe care nu a apreciat-o deloc, ceea ce a făcut-o pe Constanția să aibă o anumită teamă față de ea, în timp ce aproape toate colegele sale se tem de Maurice Munteanu care de fiecare dată le cere informații suplimentare despre alegerile pe care le fac, le cere referințe și speră ca ele să știe toate lucrurile acelea, ceea ce nu se întâmplă mereu.

"Îmi este teamă de unul dintre jurați. Culmea, de Maurice nu îmi este teamă, abia aștept să văd dacă e corectă ținuta. Mi e îmi e frică de Raluca, pentru că a dat cu mine de pământ, de pereți cu o ținută și de atunci a băgat frica în mine. Mereu mă gândesc ce o să zică. Am făcut haz de necaz, nu a fost chiar o critică, mai mult miștocăreală de mine. Am râs ca să nu plâng, i-am înțeles umorul, glumele.", a zis sincer Constanția, pentru ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Constanția nu a vorbit doar despre jurații emisiunii de la Kanal D2, ci a făcut anumite declarații despre colegele sale care sunt foarte talentate, dar și mult mai bune decât multe dintre cele care au participat în celelalte sezoane. I se pare și că acesta este unul dintre cele mai bune sezoane, din punct de vedere stilistic, iar dacă ar fi să aleagă o colegă cu care se înțelege cel mai bine ar zice Iris, dar asta nu înseamnă că nu se poate baza și pe celelalte, care nu sunt atât de rele pe cât s-ar fi crezut.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

"Mie mi se pare că celelalte concurente sunt mult mai bune față de concurentele din sezoanele anterioare. Mi se pare că acesta este unul dintre cele mai bune sezoane la nivel stilistic. Mi se pare că am evoluat toate și e greu, trebuie să fii cu un pas înaintea lor. Aș spune că cu Iris mă înțeleg cel mai bine, dar mă înțeleg bine cu aproape toate. Consider că nu suntem atât de rele să ne mâncăm între noi. E loc între noi de un sfat.", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.