Mai multe zvonuri legate de faptul că Daniela Gyorfi ar fi fost agresată de partener au început să apară pe internet în ultima vreme, motiv pentru care artista a preferat să lămurească întreaga situație. Cântăreața a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, cum au stat lucrurile în realitate și a adus un discuție și un episod violent din trecutul ei.

Daniela Gyorfi, despre bătăile primite din partea partenerului

Daniela Gyorfi a acceptat invitația lui Denise Rifai de a merge în platoul emisiunii sale de la Kanal D, unde a fost pusă în tot felul de situații din cauza întrebărilor pe care le-a primit din partea gazdei. Ea a fost rugată să recunoască dacă a fost sau nu bătută de către partenerul ei, așa cum scria peste tot în presă sau dacă dacă este doar un zvon nevinovat.

Blondina nu a putut nega faptul că a acut parte și de un astfel de tratament din partea unuia dintre iubiții ei, dar a ținut să menționeze foarte clar faptul că acest lucru se întâmpla înainte ca ea să devină celebră. Mai mult de atât, a zis că dacă tatăl fiicei sale ar fi fost agresiv cu ea, nu ar mai fi stat la discuții și s-ar fi separat de el, deoarece nu ar fi putut accepta niciodată să fie alături de un asemenea bărbat având în vedere toate greutățile prin care a trecut, dar și educația pe care a primit-o din partea mamei sale.

„Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin ’88-’89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva. Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine. Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el”, a declarat Daniel Gyorfi, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si:
Adda, declarații cutremurătoare despre fostul iubit care a bătut-o...
Adda, declarații...

Mai mult de atât, cântăreața a vorbit și despre intervențiile sale estetice. Vedeta nu regretă prea multe lucruri în viață, dar printre puținele de care îi pare rău cu adevărat se află și faptul că și-a făcut implant mamar. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Daniela Gyorfi a spus clar că nu ar fi trebuit să facă acest pas pe la începutul anilor 2000, pentru a repara anumite părți ale corpului său pe care nu le iubea.

”La sâni nu sunt mulțumită. După trei operații, că trei am. Recunosc că nu mi-aș mai face acum. Fațetele dentare sunt absolut normale, nu poți să ai dinții galbeni, negri. Riduri… La 50-53 de ani nu poți să arăți ca la 20 de ani. Celulită am avut dintotdeauna. Fac tot felul de chestii ca să mă simt bine. Nu e vorba de operații estetice, ci de îngrijire.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Dacă există tehnologie ca să schimbi lucruri care te deranjează, de ce să nu le faci?! N-am atâtea operații ca alte artiste care zic că li s-a modificat corpul peste noapte. Fundul l-am lăsat mic și plat”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.