Mama Danielei Gyorfi și-ar fi sărbătorit ziua de naștere chiar zilele acestea, motiv pentru care durerea pe care vedeta o simte este una greu de exprimat în cuvinte.

Daniela Gyorfi, durere fără margini în Săptămâna Mare

Sărbătorile le aduc aminte tuturor oamenilor de cei dragi, de familie, de prieteni, dar mai ales de cei care au trecut în neființă și care nu se mai pot bucura de timp de calitate alături de ei. Daniela Gyorfi se află pe lista vedetelor care anul acesta, mai tare ca oricând, simt lipsa părinților care nu pot fi alături de ei în perioda sărbătorilor. Artista ar da orice ca mama ei să fie în viață și să se bucure alături de ea de aceste momente, dar din nefericire acest lucru nu este posibil.

În doar câteva zile, mama Danielei Gyorfi ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere. motiv pentru care durerea este una și mai mare. Cel mai probabil, dacă ar fi trăit, i-ar fi organizat o petrecere de zile mare la care i-ar fi invitat toți prietenii și toată familia. Ceea ce foarte puțini au știut până acum este faptul că, deși au trecut nouă ani de la decesul ei, artista nu și-a visat mama niciodată, dar este de părere că aceasta o veghează din ceruri și știe tot ce face.

Ori de câte ori a avut vreo problemă, a simțit cumva că femeia care i-a dat viață a fost acolo pentru ea, mai ales că de fiecare dată a reușit să treacă peste fiecare obstacol din viața ei.

”N-am visat-o niciodată concret, dar ceea ce pot să spun că e de câte ori am probleme personale am avut o rezolvare până la urmă. Cred că, nu neapărat că de undeva de acolo mă păzește, am preluat acea putere de a merge mai departe. Atunci când mi se închide o ușă, peste o zi sau două simt că se rezolvă”, a declarat Daniela Gyorfi, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.