Bianca Drăgușanu a fost profund impresionată de răspunsul pe care l-a oferit fiica ei, Sofia, la întrebarea legată de ceea ce vrea să devină când se va face mare. Diva este în extaz, mai ales că acum și-a dat seama că este cu adevărat un model demn de urmat pentru fiica sa și a lui Victor Slav, care a devenit centrul Universului pentru ea, încă din prima zi a venirii sale pe lume.

Cum și-a uimit Sofia mama

Sofia este un copil care știe bine ce vrea, care își mama fericită în fiecare zi și care știe foarte multe lucruri în ciuda faptului că este încă mică de ani. Micuța se gândește foarte mult la viitor și știe ce vrea de la viață, dar știe să ofere niște răspunsuri destul de detaliate și de inteligente, care o lasă mască și pe femeia care i-a dat viață.

Oricât de ocupată ar fi cu mulțimea de proiecte în care este implicată, Bianca Drăgușanu își face mereu timp pentru a-l petrece cu fiica sa. Frumoasa vedetă iubește să imortalizeze momentele importante din viața lor, iar uneori prinde pe cameră anumite momente total neașteptate cu micuța sa, iar pe unele dintre ele nu o lasă inima să le păstreze doar pentru ea, așa că le împărtășește cu fanii ei de pe rețelele sociale, unde este foarte activă și unde își ține fanii la curent.

De exemplu, recent, Sofia a fost întrebată ce anume vrea să devină când va crește, iar ea a spus că vrea să fie ca mama ei, moment în care diva s-a emoționat foarte tare și i-a spus micuței sale faptul că ea deja este frumoasă și că în mod clar că va fi ca ea, când va crește, pentru că are tot sprijinul din partea ei și își dorește tot binele pentru ea, mai ales că banii nu reprezintă deloc o problemă. Vedeta a muncit din greu pentru a-și permite să își facă toate poftele, iar fiica ei primește și ea tot ce vrea la rândul.

"Eu vreau ca atunci când o să cresc să fiu ca mami. Îmi doresc să fiu frumoasă ca ea și tot. Eu sunt deja frumoasă, dar nu ca mami. (...)", a zis Sofia, pe social media.

"Wow, mami! Tu deja ești ca mine, ești frumoasă. Normal că o să fii ca mami (...)", a zis Bianca Drăgușanu..

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.