Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține să nu reacționeze, după ce Carmen Harra a făcut niște previziuni sumbre despre actuala sa relație cu Gabi Bădălău, despre care este de părere că nu va rezista pentru prea mult timp, deoarece diva și-a pierdut șansa de a fi fericită în compania vreunui bărbat, în momentul în care s-a despărțit de Victor Slav.

Bianca Drăgușanu, despre previziunile lui Carmen Harra

Mai mult de atât, clarvăzătoarea a spus că nu există vreun bărbat care să fi rezistat alături de fosta soție a lui Victor Slav pentru prea multă vreme, deoarece ea a rămas cu niște karme profunde, nerezolvate și care se vor reflecta și în relațiile ei viitoare. Tot ea a spus că relația de care pare că se bucură în prezent nu va fi una e durată, pentru că este una în care face aceleași greșeli pe care le-a făcut în trecut, fie că își dă sau nu seama de lucrul acesta.

Tot Carmen Harra a dorit să scoată în evidență, în cadrul emisiunii Online Story, faptul că Bianca Drăgușanu nu poate avea o relație de durată, în acest moment, pentru că nici măcar nu are parte de susținere din partea partenerului ei de viață, iar acest lucru o dezavantajează enorm. Din punctul ei de vedere, relația lor se bazează pe chimia care la un moment dat va dispărea, iar relația nu va funcționa în niciun fel.

„A fost vreun bărbat, până acum, pe care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei. A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate.

Karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare. Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere. Este o relație temporară.

Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte. Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, a declarat Carmen Harra în emisiunea Online Story.

Citeste si:
Carmen Harra, previziuni despre relația lui Theo Rose cu Anghel...
Carmen Harra, previziuni...

Previziunile lui Carmen Harra au ajuns și la urechile Biancăi Drăgușanu, care a transmis că nu crede în ele, ci doar în Dumnezeu. De asemenea, a rugat-o să nu nu mai vorbească despre viața sa, despre relațiile sale despre orice altceva, mai ales că este o femeie pe care o admiră și pe care o respectă. În plus, a sfătuit-p pe cunoscuta clarvăzătoare să își îndrepte atenția către altcineva, că are o viață minunată și nu are nevoie de părerile altcuiva, pe motiv că viitorul și-l face ea singură.

”Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune.

Citeste si:
Anca Serea, îndemn pentru mamele din lumea întreagă: „Sfatul meu...
Anca Serea, îndemn pentru...

Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ți dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista. Eu o sfătuiesc pe doamna Harra să-și îndrepte atenția spre altcineva, că viața mea e prea minunată. De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.