Carmen Harra are niște previziuni îngrijorătoare pentru Bianca Drăgușanu în ceea ce privește relația sa cu Gabi Bădălău despre care crede că este una temporară, deoarece karmele cu care a rămas din trecut se reflectă atât în relația aceasta și vor face același lucru și pe viitor, ceea ce înseamnă că diva nu va avea niciodată prea mare noroc în dragoste.

Carmen Harra, previziuni pentru Bianca Drăgușanu

Carmen Harra a vorbit despre relația pe care Bianca Drăgușanu o are, în momentul de față, cu Gabi Bădălău și nu a avut deloc vești bune pentru vedetă. Clarvăzătoarea este de părere că nimic din ce are acum, din punct de vedere sentimental, nu este ceva de durată, deoarece i-au rămas anumite karme din poveștile de iubire din trecut pe care nu le-a plătit și care se vor reflecta în viitoarele sale relații, fie că își dorește sau nu.

De asemenea, ea a povestit că relațiile sale sunt unele eșuate, deoarece în trecut și-a ratat șansa de a trăi o poveste de dragoste adevărată și intensă și făcea referire la cea cu Victor Slav, de pe urma căreia a rezultat un copil superb pentru care diva ar face orice fel de sacrificiu și care este cea mai importantă ființă din viața sa. Cititoarea în stele consideră că și-a ratat șansa la vremea respectivă, iar acum nu face altceva decât să plătească pentru toate cele care s-au întâmplat în urmă cu mai mulți ani.

Vedeta a atras atenția și asupra faptului că partenera de viață a lui Gabi Bădălău nu a păstrat niciun bărbat în viața ei, de când s-a separat de tatăl fiicei sale și nici nu o va putea face vreodată. Relația de care se bucură acum este și ea una temporară sau, cel puțin, asta reiese din declarațiile clarvăzătoarei care a mai remarcat și că repetă greșelile de fiecare dată când i se pune pata pe cineva, doar că relația cu Bădălău nu are niciun fel de susținere și când chimia va dispărea, se va risipi și povestea lor.

„A fost vreun bărbat, până acum, pe care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei. A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate.

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

Karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare. Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere. Este o relație temporară.

Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte. Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, a declarat Carmen Harra în emisiunea Online Story


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.