Alex Delea s-a convins deja de faptul că prima iubire nu se uită niciodată. Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit despre persoana care i-a furat inima, dar care nu l-a iubit deloc la fel cum el o iubea, într-un interviu pe care l-a acordat recent. Tot în cadrul aceleiași discuții a spus clar și de ce anume nu a avut relații lungi până acum, dar nu a negat că ar vrea o persoană care să îi fie alături acum.

Alex Delea, despre prima iubire

Înainte de a participa la Survivor România în echipa Războinicilor nimeni nu îl cunoștea pe Alex Delea, dar acesta a reușit să le atragă atenția celor de acasă încă din primele ediții ale emisiunii de la Pro TV. Tânărul nu doar că i-a impresionat pe cei aflați în fața micilor ecrane datorită competențelor sale sportive, dar le-a furat și inimile domnișoarelor care au fost atrase de aspectul lui fizic. Timp de câteva luni bune și-a dat silința să fie printre cei mai buni, să aducă puncte, să reziste atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, dar în același timp să nu se certe cu colegii lui, doar pentru a atrage atenția.

Faptul că a stat în banca lui și că a încercat să demonstreze că merită susținere i-a convins pe cei de acasă să îi acordurile voturile lor, când a avut cea mai mare nevoie de ele, dar mai ales în marea finală a concursului. Astfel, a fost declarat marele campion al acestui sezon, iar de când a revenit în țară a oferit tot felul de interviuri și a fost invitat în numeroase emisiunii, unde a vorbit despre concurs, dar și despre viața privată.

Mulți au fost curioși să afle lucruri personale despre el, nu lucruri despre care a mai discutat până la momentul actual cum ar fi, de exemplu, cum arată femeia ideală pentru el sau dacă a suferit vreodată în viața sa din dragoste. Ei bine, legat de cel de-al doilea aspect, Alex Delea a recunoscut că suferit enorm din cauza primei iubiri, mai ales că sentimentele nu îi erau împărtășite. De asemenea, a povestit că nu a avut relații foarte lungi, pe motiv că el nu stătea prea mult prin țară, ci mai mergea și în Spania, iar relațiile la distanță de regulă nu funcționează.

”Da, am suferit din dragoste, în anul 2019, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată. Din păcate, doar eu iubeam… ea nu. În general, nu am avut relații foarte lungi deoarece eu mereu călătoream între Spania și România, așa că mai mult de 2-3 luni nu au ținut. Copil îmi doresc până voi ajunge la vârsta de 30 de ani. Va fi cea mai mare bucurie a vieții mele”, a declarat Alex Delea, pentru viva.ro.

Citeste si:
Pe cine susține Alex Delea de la Survivor România 2023. Ce le-a...
Pe cine susține Alex Delea de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.