Alex Delea a vorbit despre noul sezon al emisiunii Survivor România, după ce anul trecut el a fost cel care i-a cucerit pe cei din fața micilor ecrane, i-a convins să îl voteze și a câștigat marele premiu. Având în vedere titlul de care s-a bucurat, actualii concurenți au fost curioși să afle mai multe detalii despre concurs direct de la el.

Alex Delea, despre Survivor România 2023

Alex Delea se află pe lista celor mai îndrăgiți concurenți care au participat la Survivor România în toate sezonele și unul dintre câștigători. Acesta a rezistat cu brio timp de jumătate de an departe de toți cei dragi, în Republica Dominicană, dar a meritat efortul, având în vedere că a obținut atât trofeul, cât și premiul în bani. Întrebat pe cine susține acum, din fața micilor ecrane, acesta a precizat că îi plac Faimoșii, dar se pare că îi are la inimă mai degrabă pe Războinici, fiind și echipa din care el a făcut parte.

Acesta îi prefera pe Sebastian Dobrincu și pe Gheboasă, doar că primul a plecat din cauza faptului că s-a accidentat grav, în timp ce al doilea a renunțat de bună voie și nesilit de nimeni, pentru că nu s-a acomodat deloc în junglă. Deși a așteptat să îi vadă pe traseu, nu s-a bucurat pentru prea mult timp de ei. De la Războinici îl apreciază pe Alin, dar îl susține se pare mai tare pe Robert pe care îl cunoaște și care îi este prieten.

“Îmi plac și Faimoșii, chiar îmi plac, dar tot cu Războinicii țin. Nu am cum. Aș fi trădător, Iuda. Voi susține toată viața Războinicii. Dar cu toate astea chiar îmi plac și Faimoșii. Nu pot să spun că am vreun preferat. Avaem doi, pe Gheboasă și Sebastian Dobrincu că sunt de vârsta mea, am vorbit cu ei, am interacționat și abia așteptam să-i văd acolo.

De la Războinici îmi place de Alin, îmi place de Robert, care este și prietenul meu.”, a declarat Alex Delea, pentru ego.ro.

Mai apoi, Alex Delea a recunoscut faptul că mulți dintre concurenți i-au scris, pentru a-i cere sfaturi, iar el le-a răspuns sincer fiecărora în parte, dar nu a știut exact ce anume să le zică. Un lucru este clar și anume faptul că vor face foamea și că spălatul va fi cea mai mică problemă pe care o vor avea, pentru că dintre o baie și hrană, toți vor alege mâncarea, având în vedere situația grea cu care se confruntă, în Republica Dominicană.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

“Întreabă-mă dacă este vreunul care nu mi-a scris. Aproape toți mi-au scris. Dar eu le-am răspuns cu toată dragostea, însă nu am avut ce să le spun. Doar că o să facă foamea. Chiar nu aveam ce să le spun pentru a-i ajuta. Când mergi acolo și te izbești de realitatea aia de acolo nu mai există nicio motivație pe care eu să le-o spun ca să treacă mai ușor peste.

Dar am vorbit cu majoritatea. Acum mi se pare că-i cunosc pe toți și când îi văd la TV parcă sunt acolo cu ei. Faza cu spălatul este ultima problemă. Crede-mă că dintre spălat și mâncare, toți aleg mâncarea. Chiar și fetele.”, a mai zis Alex Delea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.