Concurenții de la America Express s-au emoționat foarte tare, după ce au citit scrisorile pe care le-au primit din partea celor dragi. Ce le-au transmis apropiații echipelor rămase în concurs!

Concurenții de la America Express, emoționați până la lacrimi

America Express se apropie cu pași repezi de marea finală a emisiunii. Probele sunt din ce în ce mai grele, concurenții mult mai dornici de a ajunge pe primele locuri și de a-și asigura locul în etapele următoare, iar cei din fața micilor ecrane tot mai dornici să afle cine sunt câștigătorii sezonului.

Ediția de seara trecută a fost una care și-a pus serios amprenta asupra concurenților, iar cei mai norocoși au fost Giulia și Vlad Huidu care au reușit să câștige prima amuletă de 1000 de euro din Argentina, dar și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care au reușit să ajungă primele la Irina Fodor, obținând în felul acesta singura imunitate a etapei și reușind să scape de cursa pentru ultima șansă, la finalul căreia una dintre echipe ar putea fi eliminată.

Cel mai emoționant moment al ediției a fost acela în care echipele au citit pe rând scrisorile primite de acasă, singurul lor contact cu cei dragi din timpul filmărilor. Fiecare dintre ei a plâns, pentru că dorul de ei era unul prea greu de suportat, iar una dintre cele mai frumoase scrisori a fost cea pe care Romică Țociu a primit-o de la soția sa.

„Ai demonstrat că poți, că vârsta este doar un număr, că spiritul tău de oltean este încă viu și că alături de Cătălin, fiul nostru, poți să faci față unor situații nemaiîntâlnite până acum. Știu că a fost foarte greu și că au fost momente în care ai spus „Stop, nu mai pot”, dar l-ai luat pe Cătă de mână și ai continuat. Mă bucur că ai găsit puterea și motivația de a continua. Îți doresc să fii la fel de motivat și de determinat ca până acum. Știu că poți și vreau ca la sfârșitul competiției să strig „Hai finaliștii” și dacă nu va fi așa, pentru mine, sunteți și veți rămâne marii finaliști”, i-a transmis soția lui Romică Țociu.

Citeste si:
Ce au transmis Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au...
Ce au transmis Laura Giurcanu...


Alexia Eram a început și ea să plângă, când Aris a citit scrisoarea trimisă de părinții lor, iar când i-a venit rândul să o citească pe cea din partea lui Mariio Fresh, a făcut-o cu greu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2023 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.