Sebastian Dobrincu a oferit câteva declarații, la doar câteva zile de la eliminarea lui de la Survivor România, în care a vorbit despre întreaga experiență de care a avut parte în Republica Dominicană, dar în același timp le-a dat și niște sfaturi foștilor lui colegi.

Sebastian Dobrincu, despre participarea la Survivor

Sebastian Dobrincu a decis să participe la Survivor România de dragul competiției, nu pentru faimă sau bani, pentru că acestea nu îi lipsesc. Acesta își dorea să câștige marele premiu nu pentru a folosi bani în scopuri personale, ci pentru a-i dubla și a-i dona Fundației Metropolis. Partenerul de viață al Ioanei Ignat nu a părăsit competiția pentru că ar fi fost votat de colegi sau pentru că nu s-ar fi descurcat, ci pentru că s-a accidentat extrem de tare și a avut nevoie de o intervenție.

Spre deosebire de alți concurenți, el chiar a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze și în aplauzele tuturor. Fostul Faimos a spus că deși nu a putut lupta pentru a-și duce planul la bun sfârșit, va continua să lupte pentru cauza lui. După eliminare, a oferit chiar și un interviu în care a spus faptul că îi este imposibil să explice cât de diferită este situația în realitate față de cum se vede din fața micilor ecrane.

Cel mai dificil i s-a părut testul răbdării, mai ales că nu este deloc obișnuit cu a nu avea control asupra propriei sale vieți, iar în emisiunea de la Pro TV, controlul nu le aparține niciuna dintre ei. Sebastian Dobrincu a precizat că, în fiecare zi, erau într-o continuă așteptare si se aruncau în necunoscut. Deși toți erau diferiți la Survivor România, avea totuși ceva în comun și anume dorința de a supraviețui, tocmai de aceea au fost ca o adevărată familie. Acesta este profund recunoscător pentru ceea ce i s-a întâmplat și și-a sfătuit colegii să se bucure din plin de această experiență.

„Îmi este imposibil să explic cât de diferită este experiența în realitate, față de ce se vede la televizor. Cel mai dificil lucru mi s-a părut testul răbdării. Nu sunt obișnuit să nu fiu în controlul propriei vieți, iar la Survivor, nu deții controlul deloc. Ești într-o continuă așteptare și te arunci în necunoscut în fiecare zi. Rar mi-a fost dat să relaționez în asemenea fel cu un grup nou de oameni. Dorința comună de a supraviețui ne-a unit profund.

Citeste si:
Noul dispozitiv ce poate aduce plus valoare în stilul de viață
Noul dispozitiv ce poate...

Ne-am avut ca frații și surorile, încă de la plecarea în Dominicană. Sunt recunoscător pentru prieteniile de viață pe care le-am legat la Survivor”, a declarat Sebastian Dobrincu, pentru unica.ro.


„Survivor va rămâne un capitol de neuitat din viața mea”, a mai zis fostul Faimos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.