Alex Delea are o poveste de viață impresionantă despre care nu vorbește prea des. Nici măcar în cadrul competiției Survivor România pe care a și câștigat-o nu a deschis în mod constant acest subiect despre viața lui privată, pentru că nu și-a dorit niciodată ca oamenii să îl voteze din cauza faptului că are o poveste de viață care i-ar fi putut face pe mulți dintre ei să se regăsească și să verse lacrimi amare mai apoi.

Care este povestea de viață a lui Alex Delea

Alex Delea este marele câștigător al emisiunii Survivor România de la Pro TV. Acesta a reușit pe tot parcursul concursului să le câștige simpatia celor de acasă și să îi convingă să îl susțină votându-l de fiecare dată când era în pericol, dar mai ales în marea finală când avea cea mai mare nevoie de susținerea lor, pentru a o învinge pe Elena Chiriac și pentru a ridica el trofelul deasupra capulului, ceea ce de altfel s-a și întâmplat.

În cadrul emisiunii, oamenii s-au putut apropia ușor, ușor de el ca om, dar cu toate acestea nu au aflat prea multe lucruri despre el, pentru că nu a părut a fi niciodată genul acela de om care spune totul despre el dintr-o dată. De exemplu, recent a făcut o serie de mărturisiri emoționante pentru cei mai sensibili dintre admiratorii lui care au ascultat tot ceea ce a avut de zis și chiar s-au regăsit în povestea lui.

Alex Delea a vorbit despre copilăria lui care deși a fost una frumoasă, a fost și una plină de provocări mai ales dacă se ia în considerare faptul că acesta a crescut fără tată. Fostul Războinic a fost crescut de trei femei cărora le-a fost mereu profund recunoscător, pentru care va avea mereu un mare respect și anume mama, bunica și mătușa lui. De la ele a învățat să fie omul care este astăzi și ele i-au fost alături atât în momentele frumoase din viața sa, cât și în cele în care simțea că nu mai poate, iar tot ceea ce voia era doar o vorbă din partea cuiva drag, pentru a-și reveni. Nu i-a fost deloc ușor să crească fără partea masculină în viața sa, dar odată cu trecerea anilor a început să se obișnuiască așa, iar acum nu îi simte deloc lipsa.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

„Faptul că am fost crescut de trei femei (n. red. mama, bunica și mătușa) mă pune în situația de a nu putea face o comparație cu a fi crescut de tată și mamă. Nu am avut o prezență masculină în viața mea. Dar sunt foarte fericit! Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa. Nu știu cum este”, a declarat Alex Delea, pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.