Multă lume a ajuns să se întrebe ce relație există, în realitate, între Alex Delea și Elena Chiriac, după terminarea competiției Survivor România. Cel care a venit cu explicații în acest sens este fostul Războinic, în urma unor zvonuri care au ajuns și la el și pe care a simțit nevoia să le clarifice odată pentru totdeauna.

Au sau nu Alex Delea și Elena Chiriac o relație!?

Alex Delea și Elena Chiriac au fost cei mai puternici dintre concurenții de la Survivor România 2022 și tot cei care au ajuns să se lupte pentru marele premiu de 100.000 de euro în finala competiției de la Pro TV. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delea a fost campionul celui de-al treilea sezon, pentru că a reușit să îi convingă pe cei de acasă să îi acorde susținerea de care a avut nevoie și toate voturile necesare, fiind astfel cu mult peste adversara sa.

Deși a vărsat lacrimi amare și a avut un șoc când a aflat de pe internet că oamenii nu o iubeau atât de tare pe cât credea ea, fosta Faimoasă a mărturisit că s-a bucurat enorm pentru Alex Delea. De asemenea, la scurt timp după terminarea emisiunii și după revenirea lor în țară, s-a zvonit că aceștia ar forma un cuplu, iar campionul acestui sezon a decis să lămurească întreaga situație, pentru ca fanii să nu își mai pună tot felul de întrebări legate de acest aspect. Ei bine, se pare că singura relație pe care o au este una de prietenie și nimic mai mult.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi!”, a declarat Alex Delea, pentru viva.ro.

De asemenea, Alex Delea a specificat faptul că indiferent de persoana cu care ar fi ajuns în finală, felul în care s-ar fi comportat ar fi fost același. Oamenilor le place să vorbească, el este conștient de lucrul acesta și este de părere că sunt liberi să o facă, asta neînsemnând că este afectat în vreun fel.

„Nu ar fi contat cine ar fi fost în stânga mea. Mie îmi era greu să cred că voi câștiga. Nu mi-a fost frică de nimeni. Putea fi oricine acolo și eu aș fi rămas la fel, m-aș fi comportat în același mod”, a mai zis fostul concurent de la Survivor România.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.