Theo Rose le-a dezvăluit, în sfârșit, fanilor săi de pe Instagram motivul pentru care în urmă cu câteva săptămâni a decis să se tundă. Unora nu le-a venit să creadă că lucrul acesta s-a întâmplat pe bune și au preferat să creadă că este vorba despre o glumă și nimic mai mult.

Theo Rose a spus de ce și-a tuns părul

Theo Rose a devenit, în urma participării sale la Bravo, ai stil!, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta muncește din greu pentru a-și îndeplini visurile și nu există proiect important pe care să îl refuze și chiar a făcut anumite sacrificii pentru a putea face parte din unele dintre acestea. De exemplu, în urmă cu ceva timp a publicat pe rețelele sociale o filmare în care le arăta fanilor ei faptul că s-a tuns, fără să le spună motivul pentru care a recurs la acest gest, dar venind cu promisiunea că îi va lămuri când va avea voie să o facă.

Ei bine, a venit și ziua aceea, iar Theo Rose a făcut o postare prin intermediul căreia le-a spus fanilor ei de pe Instagram faptul că va juca într-un nou serial și tocmai de aceea și-a tuns părul. Filmările pentru acest proiect au început de ceva vreme, iar între timp, artista a devenit și jurat la Vocea României, motiv pentru care oamenii din jurul ei se miră cum reușește să facă atât de multe lucruri și de unde mai are energie.

„Cel mai mare noroc în perioada asta, este că n-am timp să realizez tot ce se petrece cu viață mea. Fiecare aspect în dreptul căruia m-aș opri cu gândul, mi-ar genera panică, deși e extraordinar tot ce se întâmplă. Nu știu ce înseamnă mult. Nu știu dacă asta e. Nu știu ce merit și ce nu. Nu știu! Doar fac! Fac și ce știu și ce nu. Învăț oricât mi se da. Nu știu nici către ce mă conduc toate astea. Vedem!

Voiam să va zic că am început de ceva timp filmările pentru @clanulserial. Asta a fost motivul pentru care mi-am tuns părul. Dacă aveți și voi ceva de făcut pe acasă, orice și credeți că aș putea face, nu ezitați să mă contactați. Din toamna… o să mă vedeți și când închideți ochii😂 scuze!🙏🏽 va iubesc!”,
a scris Theo Rose, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Deși la început au judecat-o pentru faptul că și-a tuns părul, când multe dintre urmăritoarele sale visau să aibă un păr precum al ei, dar acum au înțeles de ce a făcut acest gest cu totul și cu totul neașteptat. Nu a durat mult, iar comentariile au început să curgă, iar cele mai multe dintre ele au fost unele de apreciere pentru reușita sa.

„Sunt atât de mândră de tine ❤️❤️❤️”, „Te iubim mult❤️ esti cea mai tare din parcare😂💙💙”, „Nici nu știi cât de mândră sunt de toate realizările tale 💗”, „Felicitări,nu stiu de unde ai atata energie si cum de mai poti! Oricum, tot ce faci,faci bine!Esti foarte talentată!❤️”, „Având în vedere că am epuizat toate materialele de pe youtube unde apari, abia aștept să te văd și-n acest serial! ☺️”, „Mult succes la filmări și abia aștept să te urmăresc în noul serial Clanul ! 😉”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de artistă.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2022 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.