După mai bine de doi ani de pandemie și de pauză pentru proiectul Vocea României, filmările celui de-al zecelea sezon s-au reluat, iar la masa juraților au venit nume mari și puternice din industria muzicală, precum Theo Rose, dar și Denis Roabeș, solistul de la The Motans. Ce părere are Smiley despre noii colegi care alături de el, de Irina Rimes și Tudor Chirilă, vor porni în căutarea celei mai bune voci din România.

Smiley, despre noii jurați de la Vocea României

Theo Rose și Smiley vor împărți scaunul de la Vocea României în noul sezon al emisiunii și nimeni nu se aștepta la o asememea surpriză venită din partea producătorilor emisiunii. Nu vor împărți doar scaunul, ci și toate responsabilitățile din show, motiv pentru care fanii show-ului de la Pro TV sunt curioși să vadă cum anume se vor descurca de pe această poziție împreună.

La fel ca toți ceilalți colegi de-ai lui, Smiley a dus dorul acestui proiect și este în culmea fericirii că Vocea României revine, în sfârșit, pe micile ecrane și că are noi jurați fresh. Tot el a povestit că este entuziasmat pentru faptul că va împărți scaunul cu Theo Rose pe care o admiră și cu care speră că se va înțelege de minune. Pe Denis Roabeș nu îl cunoaște prea bine, dar este foarte curios să o facă, în timpul filmărilor pentru cel de-al zecelea sezon de Vocea României. La un moment dat, a afirmat că artista cu care va împărți scaunul în acest sezon este foarte înfiptă și nu știe cât de mult timp va fi împăciuitor, dar va încerca din tot sufletul să o facă.

“Am. Normal că am. Sunt foarte entuziasmat că reluăm Vocea în sfârșit, îmi era foarte dor. Și de colegii mei, de Tudor, de Irina, de Pavel. Sunt foarte entuziasmat pentru că e o treabă nouă pe care o fac: sunt cu Theo Rose pe scaunul dublu.Abia aștept să vad cum ne înțelegem, abia aștept să vad cum va fi ea, cum voi fi eu, cum voi fi eu în relația cu ea. Și sunt curios să-l cunosc pe Denis.”, a declarat Smiley, pentur fanatik.ro.

Întrrbat dacă

“Cu Theo, da (n.r. se va înțelege). Nu știu cu restul (n.r. râde). Theo pare foarte înfiptă, s-ar putea să nu mai pot să fiu așa împăciuitor.”, a mai spus Smiley, pentru sursa citată mai sus.

Cei care sunt atașați de proiect încă de pe la începuturi, au spus în secțiunea de comentarii faptul că se bucură enorm pentru faptul că Andra Măruță nu mai face parte din juriu, pe motiv că s-au săturat să o vadă peste tot pe ea și pe alte vedete de la noi din țară. Alții sunt de părere că Gina Pistol va fi geloasă pe noua colegă a partenerului ei de viață.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

„In sfârșit sper să nu mai văd pe Dna Măruță măcar la Vocea României ......jur am obosit de aceasta familie ,peste tot unde deschizi îi vezi . Mult ,mult prea mult..... Fam Măruță , Dragușanca , madam Prodan ne-au sufocat peste tot.”, „Pare că este o oarecare afinitate între Smiley și Theo Rose nu va fi Gina Pistol geloasa dacă vede această fotografie?”, au transmis oamenii în secțiunea de comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.