Theo Rose și Anghel Damian au fost criticați dur pentru relația lor, mai ales la început. Iată de ce au preferat să țină totul secret, la vremea aceea!

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian au o relație frumoasă, un copil pe care îl adoră și planuri mari de viitor. Cel mai important este că sunt fericiți, că se înțeleg și că își văd viața împreună și chiar dacă fanii au impresia că știu totul despre ei, sunt foarte multe aspecte despre care nu aveau nici cea mai mică idee. Artista și-a deschis inima în fața Anamariei Prodan și a vorbit despre începuturile relației lor.

Faptul că au decis să formeze un cupu nu a fost privit cu ochi buni de oamenii care o apreciază pe artist, pentru că nimeni nu știa că relația sa cu fostul partener de viață se încheiase deja la vremea aceea, la fel și relația lui Anghel Damian. Fiind două persoane libere, aveau dreptul să facă orice își doreau în această direcție, dar cântăreața a înțeles decizia lor, așa că și-a asumat relația în cele din urmă.

"Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba mea e că viața mea era un haos. Știam că orice s-ar fi întâmplat, că aș fi anunțat sau nu, tot s-ar fi făcut vâlvă. Dacă aș fi anunțat că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, să își dea cu părerea. Nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă.", a declarat Theo Rose, în podcast-ul moderat de Anamariei Prodan.

Mai mult de atât, ea este conștientă că unul dintre apropiații lor au zis că erau împreună, pentru că în caz contrar nu ar fi avut de unde să afle. La cinci luni disntanță, Theo Rose a rămas gravidă pentru prima dată și chiar dacă nu i-a fost deloc ușor, ea are acum un fiu pe care îl adoră, dar pe care nu îl expune prea mult pe rețelele sociale.

Citeste si:
Este sau nu Cătălin Bordea într-o relație cu Olga Barcari: „O...
Este sau nu Cătălin Bordea...

"Informația a plecat probabil dintre apropiați, că mai sunt și apropiați d-ăștia.. Dimineața aia a fost ciudată. Inițial am râs, că nu era nimic în neregulă. Noi eram ok. Problema e că articolul fusese scris într-un fel, sugera niște lucruri, existau niște insinuări acolo și ne așteptam la cel fel de comentarii vor exista. Am ieșit în față și mi-am asumat situația, am explicat adevărul.", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2024 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.