Dani Oțil a declarat că este un mare admirator de-ai lui David Popovici căruia a ținut să îi mulțumească pentru tot ceea ce a reușit să facă la vârsta de doar 16 ani. De asemenea, a spus că tânărul este un exemplu și un erou, pentru că a reușit să lupte împotriva sistemului și pentru că, într-un final a reușit să îl și învingă.

Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici

David Popovici a devenit primul campion mondial la natație din istoria României, iar lucrul acesta l-a determinat pe Dani Oțil să scrie câteva rânduri despre tânărul cu care întreaga țară se mândrește la momentul actual. Moderatorul de la Antena 1 îl admiră pe românul nostru, despre care a zis că a reușit să impresioneze pe toată lumea, în ciuda faptului că este încă tânăr, iar la vârsta sa băieții au altfel de ocupații.

În plus, acesta a spus că își cere scuze în numele lui, dar și în numele colegilor din media care și-au amintit acum de faptul că avem un sport intitulat înot la noi în țară, dar și că emisiunea pe care el o moderează la Antena 1 nu a făcut mult prea multe pentru el. A mai spus că ar fi meritat să se antreneze în niște bazine care să arate mult mai bine în România și tot Dani Oțil regretă că nu a ajutat personal la promovarea sportivului care a reușit să impresioneze pe toată lumea și care s-a întors în România cu un titlu important de care țara nu s-a mai bucurat până acum.

”Scuze, David Popovici! In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat înot in România. Te vom peria doua săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an.

Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin…Ne cerem scuze pentru felul in care arată bazinele din România. Ne cerem scuze pentru ca nu ți-am oferit nimic, dar acum îti cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau daca mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club”, a notat Dani Oțil, pe rețelele sociale.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Din punctul de vedere al lui Dani Oțil, David Popivici este un erou în adevăratul sens al cuvântului, din simplul motiv că a reușit să învingă sistemul. De asemenea, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a mai spus că își cere scuze în fața campionului și a enumerat motivele care l-au determinat să facă astfel de afirmații în fața atâtor oamenii care îl urmăresc și care, de cele mai multe ori, îl apreciază pentru sinceritate.

”O să uităm orele tale de antrenament, munca părinților tăi, etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască. Şi să îl tragi prin apă pe ăla de îl pune grafica tv. Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic.

Citeste si:
David Popovici, în topul celor mai buni sportivi din lume. Ce loc...
David Popovici, în topul...

Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pentru ca ai bătut recorduri. Pentru ca ai bătut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care sa te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!”, a mai scris prezentatorul de la Antena 1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.