Dani Oțil a luat o decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul lui, Luca Tiago. Prezentatorul de la Neatzu cu Răzvan și Dani a dezvăluit, de asemenea, care este motivul pentru care se va bucura de timpul lui liber doar alături de partenera sa de viață, dar nu și alături de copilul pe care îl au împreună.

Dani Oțil, vacanță fără fiul lui

Aducerea pe lume a unui copil vine la pachet cu o serie de responsabilități, dar și cu o serie de schimbări în viața lor, iar totul devine și mai greu pentru cei care decid să nu își ia o bonă sau care nu găsesc una potrivită nevoilor lor, cum este și cazul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil. Cei doi au anunțat, de curând, din nou faptul că își caută o femeie care să aibă grijă de copilul lor, dar nu a avut succes nici de această dată. Ei bine, având în vedere situația, aceștia trebuie să aibă grijă singuri de cei mici sau, cine știe, să roage pe cineva din familie să îi ajute când au și alte lucruri de facut.

Având în vedere că a venit vara, ca orice alt cuplu și ei se gândesc la următoarea vacanță de care se vor bucura împreună, fără Luca Tiago după cum a spus chiar matinalul emisiunii de la Antena 1. Cei doi părinți au încercat timp de mai bine de trei luni de zile să îi facă pașaport copilului, pentru a putea să plece în locurile pe care și-au propus să le viziteze, dar nu au reușit nici până în ziua de azi, iar Dani Oțil a vorbit despre acest aspect în stilul lui caracteristic stârnind hohote de râs în rândul admiratorilor

''De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung... Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Având în vedere cât de multe lucruri s-au schimbat în viața sa de când a devenit părinte pentru prima dată, îndrăgitul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani nu este sigur că își mai dorește încă un copil. El consideră că unul este suficient atât pentru el, cât și pentru Gabriela Prisăcariu și a mărturisit că nici nu vrea să se gândească la cum ar fi dacă ar avea doi copii în același timp, în casă.

"Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă (...)", a mai povestit el, la Antena 1.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.