Showbiz 27 Mai 2022 14:19 de Diana Oprișan
Care erau planurile lui Dani Oțil, după ce ar fi împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și ce anume a ajuns să facă, de fapt. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut chiar și o promisiune de care nu a reușit să se țină și nu a reușit să își ducă la bun sfârșit planurile, semn că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Ce planuri avea Dani Oțil, după 40 de ani

Dani Oțil a ajuns la vârsta de 42 de ani, fără să facă de fapt ceea ce și-a propus. Acum ceva vreme, el și-a făcut o promisiune pe care nu a respectat-o, pentru că lucrurile din viața sa nu s-au așezat exact așa cum și-ar fi imaginat el. Cunoscutul prezentator de la Antena 1 voia ca odată cu trecerea anilor să renunțe la muncă și să dedice mai mult timp pasiunilor, dar nu i-au ieșit deloc planurile.

Partenerul de viață al Gabrielei Prisăcariu a oferit câteva declarații în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Răzvan Simion la Antena 1 și a spus că ar fi vrut să participe la toate cursele posibile și și-a făcut o promisiune în acest, dar s-a trezit la 42 de ani căsătorit, cu un copil și încă lucrând în același loc în care este de ani buni și renunțând la hobby-urile sale. Nu regretă nimic din toate acestea, pentru că are o familie frumoasă la care unii oameni, chiar și după ce au ajuns la vârsta lui, încă mai visează și se bucură pentru faptul că fiului crește văzând cu ochi și este sănătos.

''Trebuia să fiu cu Ștefan în dubă ca să mergem la Bistrița. Eu i-am promis ca la 40 de ani o să mă las de muncă și o să facem toate cursele posibile. Am 42 de ani, un copil, și în loc să mă las de muncă, m-am lăsat de hobby-uri'', a declarat Dani Oțil, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Sincer din fire cu toți cei care îl urmăresc, în urmă cu doar câteva zile, a dat de înțeles că în viața sa nu este totul doar lapte și miere și că are momente în care se confruntă cu niște situații ieșite din comun. De exemplu, prezentatorul de la Antena 1 a avut un episod în care a făcut un atac de panică în toată regula și în care a fost nevoit să apeleze la ajutorul ambulanței. Tot el a recunoscut că nu i s-a întâmplat niciodată nimic mai rău de atât și a crezut că își va pierde viața și a lăsat un mesaj de adio.

Citeste si:
Ce își dorește Mara Bănică de la 2024. Jurnalista are planuri mari:...
Ce își dorește Mara Bănică de...

„Eu nu am chemat decât de două ori în viața mea salvarea. O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte și de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram suprantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a declarat Dani Oțil, la Neatza.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.