Showbiz 17 Mai 2022 11:38 de Diana Oprișan
Dani Oțil a făcut atac de panică și a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. S-a simțit atât de rău. încât a crezut că își va pierde viață.

Dani Oțil a trecut prin niște clipe de coșmar

Dani Oțil este un bărbat ocupat, la momentul actual, mai ales după ce a venit pe lume și fiul lui. Luca Tiago este cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat lui și frumoasei sale partenere de viață, iar prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani se implică atât de mult pe cât poate în creșterea micuțului și posteză mereu imagini cu el pe social media, spre bucuria admiratorilor săi. Oricât de ocupat ar fi, acesta încearcă să dea încă importanță pasiunilor sale, iar recent, de exemplu, a participat la o cursă de mașini așa cum obișnuia și înainte de a deveni tată pentru prima dată.

Oricât de dedicat ar fi familiei sale, Dani Oțil nu a renunțat la emisiunea de la Antena 1 pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, iar recent a făcut o serie de mărturisiri total neașteptate despre singurele momente din viața sa în care a solicitat ajutorul ambulanței, iar unul dintre ele a fost acela în care a făcut un atac de panică. Moderatorul nu a avut parte de ceva atât de rău în viața sa și chiar a crezut că sunt ultimele sale momente și tocmai de aceea sperietura a fost una și mai mare.

„Eu nu am chemat decât de două ori în viața mea salvarea. O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte și de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram suprantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a declarat Dani Oțil, la Neatza.

În clipa în care a simțit că i s-au terminat zilele, nu a făcut altceva decât să apeleze numărul de urgență și nu poate uita nici acum, la câțiva ani distanță de la incident, prin ce a fost nevoit să treacă și nici care a fost prima persoană la care s-a gândit. Ei bine, primul lui instinct a fost să își ia adio de la persoanele pe care le iubea cel mai tare în viață și chiar a vrut să le dea niște mesaje, pentru a le transmite că este ultima oară când discută, dar și-a dat seama că nici măcar nu are cu cine vorbi în afara colegului său de platou, Răzvan Simion.

Citeste si:
Vacanța din Maldive, un real coșmar pentru Dani Oțil. Ce a pățit...
Vacanța din Maldive, un real...

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj ‘Băi, mă duc’, să le spun măcar unde am ascuns galbenii și mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun. M-a apucat panica și mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soția pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun ‘Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce’ ”, a mai zis prezentatorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.