Showbiz 13 Mai 2022 13:52 de Diana Oprișan
Gabriela Prisăcariu a spus clar care este morivul pentru care nu ar divorța niciodată de partenerul ei de viață, Dani Oțil, iar toată lumea a rămas mască în fața declarațiilor sale.

Gabriela Prisăcariu, moment de sinceritate în fața soțului

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au reușit să atragă din nou toate privirile asupra lor, după ce modelul a făcut o serie de dezvăluiri complet neașteptate despre partenerul ei de viață. Cei doi au o familie frumoasă, un copil pe care și l-au dorit din tot sufletul și o viață la care multe persoane nici măcar nu au curajul să viseze, având în vedere lumea în care trăim. Unii sunt de părere că nu ar avea ce să își dorească nimic mai mult de atât. Pentru o mare parte dintre fanii lor ei sunt luați drept model, iar acesta nu este neapărat un lucru rău.

Cei doi pozează de fiecare dată în familia perfectă, căreia nu îi lipsește nimic, dar asta nu înseamnă că nu au și momente în care își spun în față unul altuia anumite lucruri despre ei. De exemplu, recent, partenera de viață a prezentatorului de la Antena 1 i-a spus că ea nu ar divorța de el niciodată, dar nu pentru că l-ar iubi sau pentru că este tatăl copilului ei, ci pentru că nu vrea ca el să fie fericit. Bineînțeles că a fost o glumă venită din partea ei, dar pe care mulți nu au înțeles-o și pentru care a primit nenumărate critici pe rețelele sociale.

La scurt timp după ce a făcut această glumă cu privirile la soțul ei, vedeta și-a dezactivat contul oficial de Instagram, fără să spună clar care este motivul pentru care a făcut acest gest. Pentru fani este clar de ce s-au întâmplat lucrurile în felul acesta, dar așteaptă o confirmare și din partea ei.

„Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: <>”, a povestit Dani Oțil, la Neatza.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.