Showbiz 6 Mai 2022 11:14 de Diana Oprișan
Gabriela Prisăcariu a fost dur criticată pentru felul în care își îngrijește bebelușul de către mămicile care o urmăresc pe Instagram, moment în care partenera de viață a lui Dani Oțil s-a enervat la culme.

Gabriela Prisăcariu, făcută praf de mămicile de pe Instagram

Gabriela Prisăcariu obișnuiește să posteze destul de des despre fiul ei și despre felul în care îl îngrijește. Femeile care au născut sau care urmeaază să o facă îi sunt, de cele mai multe ori, recunoscătoare pentru toate sfaturile pe care le oferă. Modelul are însă și momente în care este deranjată la culme de replicile acide pe care i le dau mămicile care o urmăresc și a început să se gândească serios la a nu mai posta nimic despre îngrijirea celui mici, pentru că mămicile respective vor să dea impresia că știu mai mult medicină decât toți medicii pe care ea și partenerul ei de viață, Dani Oțil, i-au consultat.

Faptul că a devenit mamă a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-ar fi putut întâmpla, iar postura aceasta o prinde de minune, chiar dacă a venit la pachet și cu foarte multe responsabilități. Mai mult de atât, ea a reușit să demonstreze că se pricepe destul de bine în ceea ce privește îngirjirea copilului, în ciuda criticilor pe care le-a primit și a încercat să le explice, pe contul ei oficial de Instagram, faptul că a ales să îi dea copilului ei anumite alimente de la această vârstă, după ce a cerut părerea medicilor, ci nu a luat această hotărâre de una singură.

Soția lui Dani Oțil nu știe dacă va mai împărtăși astfel de momente cu fanele sale având în vedere discuțiile care au avut loc în mediul online, dar cert este că face tot ceea ce îi stă în putință pentru binele copilului ei și în ciuda comentariilor răutăcioase, nu ia deciziile de una singură, așa cum au lăsat să se vadă mămicile de pe Instagram.


„Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că, cumva, toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nuci, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie”, a zis Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.