Vacanța din Maldive s-a transformat într-un un real coșmar pentru Dani Oțil, care în loc să se bucure de câteva zile libere alături de partenera sa de viață,

Dani Oțil, vacanță cu peripeții

Dani Oțil nu își dorea nimic mai mult decât să se bucure de o vacanță în Maldive alături de soția sa, doar că lucrurile nu au ieșit chiar așa cum și-ar fi dorit. Vacanța prezentatorului s-a transformat într-un coșmar, imediat după ce a ajuns la destinație din cauza bagajului său care a fost pierdut.

Nu este deloc genul care să facă reclame proaste în mediul online, dar a considerat că de data aceasta este necesar, deoarece nu a făcut niciodată vreo plângere, deși ar fi meritat lucrul acesta. Călătorește destul de mult și a avut parte de toate problemele posibile, dar niciodată nu a fost pus să aștepte atât de mult după lucrurile sale, iar cel mai tare îl deranjează faptul că nimeni nu îi răspunde și nici nu îi spune ce este de făcut în ceea ce privește bagajul său care a ajuns din greșeală în Turcia.

„Salut! Dacă tot facem recomandări și contra recomandări... Nu aș fi făcut treaba asta în mod normal pentru că mi-au mai întârziat bagaje o zi, două zile și niciodată nu am făcut plângere, nu am scris nicăieri, nicicum. Călătoresc destul de mult într-un an sau, de fapt, am călătorit înainte să mă căsătoresc și mi s-au întâmplat toate.

Dar de data asta este penibil faptul că, deși n-am ales un low-cost pentru că e un zbor foarte lung și să nu am surprize, imediat după ce am aterizat aici, în Maldive, a doua zi am aflat că bagajul meu este în New Delhi. A ajuns de la Istanbul la New Delhi, de ce, nu știu! Cert este că de atunci mă chinui să-l aduc din New Delhi și nimeni nu îmi răspunde, nimeni nu vrea să spună ce se întâmplă cu el. Deci, știm unde este, nu este ”pierdut”, dar nu mi-l trimite nimeni”, a transmis Dani Oțil, pe Instagram.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Astfel, o mare parte din vacanța pe care o plănuia cu ceva timp înainte a fost ruinată. Îi este foarte greu să se gândească la cum ar fi decurs lucrurile, dacă ar fi mers și copilul lor cu ei și dacă ar fi avut nevoie de anumite medicamente pe care le-ar fi putut avea în bagajul pierdut pentru care nimeni nu își asumă responsabiltatea.

Deși nu a mers totul așa cum spera, a dorit să se bucure totuși de zilele sale libere departe de casă și de probleme, chiar dacă întâmplarea aceasta i-a lăsat un gust amar.

”O să mă întrebați și care e paguba? Pai paguba este că ți se strică o mare parte din vacanță. În bagaj am avut lucruri pe care e foarte greu să le cari în rucsacul de mână. Am avut un telefon, am avut o cameră subacvatică, ochelarii, dar ce se întâmpla dacă aveam parte din medicamentele copilului, ce se întâmpla dacă eram cu copilul? O să spuneți că le luam, ca un părinte deștept, în bagajul de mână.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Nu ai cum să le iei pe toate! Și elementele care țin de confortul copilului nu pot fi toate introduse în bagajul de mână. Problema mea nu este că mi s-a pierdut bagajul, problema mea este că nimeni nu vrea să mi-l dea înapoi, eu știind unde este. Ce fac?”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2024 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.