Vocea României revine după doi ani de pauză și vine la pachet cu o serie de surprize pentru fanii emisiunii de la Pro TV. Juriul de anul acesta este unul cu totul și cu totul neașteptat, iar urmăritorii lor de pe rețelele sociale se așteaptă la un show pe cinste din partea lor. Uite cine se afla la masa juraților,.

Cine va fi în juriul Vocea României

Vocea României revine cu cel de-al zecelea sezon și vine cu o serie de surprize. De exemplu, pentru prima dată în istoria emisiunii doi jurați vor împărți scaunul și anume Theo Rose și Smiley. De asemenea, prezența lui Denis Robeș a fost o reală surpriză pentru cei de acasă, în care fanii lui au mare încredere. Irina Rimes și Tudor Chirilă au rămas pe scaunele lor și sunt la fel de pregătiți să descopere cea mai bună voce din țara noastră.

Tudor Chirilă a dus lipsa acestui proiect extrem de tare și pentru că i s-a părut că este un show de televiziune în care s-a regăsit și ste foarte fericit pentru faptul că are privilegiul de a se bucura de atât de multe emoții din partea concurenților. În plus, se bucură enorm pentru faptul că poate lucra în echipă și că își poate testa competențele pedagogice. Crede că este cel mai important show de televiziune din țara noastră și îi este dor de sezoanele trecute și de atmosfera de care s-a bucurat alături de colegii lui, dar și de concurenții pe care i-a ales să facă parte din echipa sa.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez «competențele pedagogice» ☺ și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire.

Citeste si:
Mira are planuri serioase de viitor. Artista își dorește să devină...
Mira are planuri serioase de...

Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”, a spus Tudor Chirilă, potrivit libertatea.ro.

Theo Rose se bucură și ea să facă parte din acest proiect și se declară pregătită pentru ceea ce urmează. Irina Rimes se bucură pentru faptul că sunt din nou împreună, după doi ani de pandemie în care și-au simțit lipsa unul altuia. Sezonul acesta va fi unul special, pentru că au colegi noi de la care artista are mari așteptări. Despre Theo Rose are o părere foarte bună, pentru că a urmărit-o și în alte proiecte, iar pe Denis Roabeș îl știe încă de la începuturile carierei sale și i-a devenit foarte bun prieten.

Citeste si:
„Bravo, ai stil!” 2023 se va difuza pe un alt canal. Când începe...
„Bravo, ai stil!” 2023 se va...

„Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce «zace» acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun. Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune”, a spus Irina Rimes potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Au trecut doi de la moartea Corneliei Catanga. Ce decizie a luat...
Au trecut doi de la moartea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.