Se împlinesc doi ani de la moartea Corneliei Catanga, iar Aurel Pădureanu a luat o decizie extrem de importantă, fiind încă distrus de trecerea în neființă a femeii alături de care a petrecut mulți ani din viața sa. Iată ce a declarat bărbatul, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent!

Aurel Pădureanu, decizie la doi ani de la moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, în vârstă de 72 de ani, încă este afectat de pierderea soției sale. Cornelia Catanga s-a stins din viață în urmă cu mai bine de doi ani, iar o astfel de durere nu se vindecă atât de ușor. Celebrul lăutar a luat o decizie foarte importantă în memoria regretatei cântărețe și anume vrea să cheme câteva femei, pentru a face un parastas așa cum se cuvine la un restaurant.

De asemenea, acesta a pus totul la punct și la locul de veci al Corneiliei Catanga, a făcut renovări, dar a refuzat să dezvăluie câți bani a fost nevoit să scoată din buzunar în acest scop, pentru că nu a dorit să fie judecat din acest punct de vedere.

„Durerea din suflet nici acum n-a trecut. Pregătim ce e normal să facem. O să chem și eu câteva femei, o să fac parastasul la un restaurant. Da (n.r. a renovat la mormânt), tăticule, am făcut acolo lucrare. Nu vă mai spun banii pentru că n-are sens să vă spun, că zic nenorociții că am făcut bani, știi că ni se predică de 2000 de ani să ne iubim, și noi ne sfâșiem între noi ”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Un alt lucru pe care Aurel Pădureanu pe care cunoscutul lăutar ar vrea să îl facă în memoria femeii pe care a iubit-o și pe care o iubește și dincolo de moarte este un spectacol în toată regula și nu se vrea să renunțe până când nu își va îndeplini scopurile. Este conștient că va fi nevoit să facă multe pregătiri înainte de aduce la viață un astfel de concert, la Sala Palatului, pentru că vrea să iasă la un nivel înalt. Neavând posibilități materiale pentru un asemenea proiect măreț, s-a gândit să apeleze la ajutorul oamenilor de afaceri și nu va renunța până nu va reuși. Nimeni nu poate să îi aline dorul de Cornelia Catanga și crede că organizarea unui concert este o idee bună pentru toți cei care au avut-o la suflet.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

„După un an de zile a trebuit să o scot, am fost la Sanepid, am scos-o și am făcut lucrare acolo. Mi se pun piedici și mă lupt, au făcut toți concerte la Sala Palatului și ea care a fost o stea de primă linie în constelația muzicii lăutărești, să nu pot să fac... Nu mă las până nu-l fac, eu am vrut să-l fac acum când împlinește 2 ani, dar trebuie să te pregătești, dacă faci un concert la Sala Palatului, să faci o repetiție, trebuie să iasă la un nivel mai înalt, să reușesc poate îl fac în aprilie, în mai, dar nu mă las până nu-l fac, o să merg la toți oamenii de afaceri pe care îi cunosc să mă ajute, vorbesc cu cine oi vorbi, este imposibil”, a mai zis el, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.