Sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, a oferit primele declarații despre fostul soț. Se pare că artista nu a avut deloc noroc din punct de vedere sentimental, dar nici nu și-a făcut viața publică până acum, mulți neavând nici cea mai mică idee legată de faptul că a fost căsătorită în trecut.

Sora lui Theo Rose a vorbit despre divorț

Raluca Diaconu, sora mai mare a lui Theo Rose, nu este deloc străină de lumea televiziunii și a radiolului și chiar are propria sa emisiune, unde se implică trup și suflet. De asemenea, tot ea este cea de la care Theo Rose a învățat atât de multe lucruri despre muzică și despre viață, în general. Cunoscuta cântăreață îi este recunoscătoare acesteia pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și nu ezită să îi transmită lucrul acesta, ori de câte ori are ocazia.

Dacă despre Theo Rose fanii știu foarte multe lucruri pe care le află chiar de la ea, despre Raluca Diaconu nu au prea multe informații, pe motiv că a fost mereu discretă în ceea ce privește viața privată. Când se așteptau mai puțin, cântăreața a făcut o serie despre divorțul prin care a trecut după mai bine de 11 ani de căsnicie, în care a iubit cu adevărat și s-a simțit iubită o vreme. După un timp, lucrurile au început să nu mai funcționeze ca la început, iar ea a vrut să își revendice dreptul la fericire, chiar dacă asta implica despărțirea de partenerul ei.

”Divorțul a venit când am ales să mă trezesc, să fiu sinceră cu mine si să îmi revendic dreptul la fericire!”, a spus Raluca Diaconu, potrivit fanatik.ro.

Chiar dacă a trecut printr-un divorț, iar la momentul actual este singură, ea nu a negat faptul că își dorește copii și este ferm convinsă că și ei vor veni la un moment dat, doar că nu a venit momentul pentru asta. Cântăreața a mai povestit că nu forțează lucrurile, că are planuri pentru viitor, dar că acestea nu înseamnă nimic dacă nu își dă voie să trăiască, să se bucure de viață, așa că o lasă să curgă. Între timp, ea se ocupă de cariera sa muzicală, pregătește niște colaborări de zile mari, spectacole și tot felul de evenimente.

„Îmi doresc (n.r. copii). Mi-am dorit întotdeauna. Am convingerea că vor veni când va fi timpul. Nu forțez nimic! Am intenţii, am ținte, am obiective, dar toate astea nu înseamnă mare lucru dacă nu îmi dau voie să trăiesc. Așa că las viața să curgă! Desigur, urmează cântece noi, videoclipuri, colaborări superbe, spectacole, evenimente, emisiuni! Cel mai bun plan al meu este să fiu, pur și simplu!”, a mai spus sora artistei, conform aceleiași surse.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.