Showbiz 30 Mai 2022 12:50 de Diana Oprișan
Theo Rose a oferit un interviu, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, în care a vorbit despre viața pe care a avut-o înainte de celebritate și despre felul în care era nevoită să supraviețuiască în primii ani de facultate, când nu avea atât de mulți bani.

Theo Rose, despre viața dinainte de a deveni celebră

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară și și-a cucerit fanii prin sinceritatea de care a dovadă de fiecare dată. Deși este foarte deschisă publicului ei, foarte puțini sunt aceia care știu cum era viața ei dinainte de a devenit celebră și cât de mult a muncit pentru a ajunge atât de sus unde este acum. La momentul actual, este considerată una dintre cele mai bune voci de la noi din țară, iar mii de oameni merg la concertele ei, pentru a o vedea în realitate și pentru a-i asculta piesele care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube.

Partenera de viață a lui Alex Leonte a avut o vreme în care nu o ducea atât de bine din punct de vedere financiar, iar acest lucru se întâmpla pe vremea când era în primii ani de facultate, vreme în care reușea să se descurce bine și cu cu 50 de lei pe săptămână, bani pe care îi cheltuia pe pâine, carne, legume, dar și alte chestii de care ea și verișoara ei aveau nevoie la vremea respectivă. Cel mai mare noroc pe care îl avea era că primea din partea rudelor de la țară mai multe alimente proaspete care îi erau de mare ajutor, dar tot i se părea dificil să facă față, mai ales că era departe de casă.


Mai apoi, lucrurile au început să ia o altă întorsătură pentru ea, pentru că a devenit ușor, ușor cunoscută în întreaga țară și să câștige banii la care pe vremea când era la facultate nici măcar nu îndrăznea să viseze. Acum, frumoasa artistă își permite tot ceea ce îi poftește inima, dar nu risipește banii pe lucruri inutile, ci după cum a povestit chiar ea, îi strânge pentru a-și achiziționa casa visurilor sale. Tot ea a mărturisit că deși ar avea bani pentru po vacanță, nu își permite să plece, deoarece sunt alte lucruri mai importante pe lista ei pe care trebuie să le rezolve înainte.

“Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei. I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță. Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară. Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai. În primii doi ani de facultate a fost mai dificil.”, a declarat Theo Rose, la Vorbește Lumea.

Citeste si:
De ce a renunțat Anisia Gafton la facultate: „Când vii în clasă...
De ce a renunțat Anisia...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.