Showbiz 20 Mai 2022 10:55 de Diana Oprișan
Theo Rose le-a spus fanilor care este realul motiv pentru care a decis să își facă o schimbare de look, dar și care este televiziunea cu care va colabora pe viitor. În plus, tot frumoasa artistă a atras atenția și asupra faptului că nu are nici cea mai mică legătură cu muzica, moment în care a reușit să îi pună și mai tare pe gânduri pe cei care o urmăresc încă de la începuturile carierei sale.

Theo Rose, gata pentru noi proiecte

Theo Rose a postat, în urmă cu câteva zile, o filmare în care le-a arătat fanilor ei că a luat decizia de a-și tăia din lungimea părului, dar nu pentru că nu l-ar mai fi vrut așa și nici pentru că i-ar fi fost prea greu să îl întrețină, ci pentru că unul dintre proiectele la care lucrează necesită o astfel de schimbare. Având în vedere că de mic copil, frumoasa artistă a avut părul foarte lung i-a fost și ei extrem de greu să se obișnuiască, dar și când lucrul acesta s-a întâmplat, a dat de înțeles că este posibil să nu își mai dorească să îl aibă atât de lung precum înainte.

Așa cum era de așteptat, oamenii au început să își pună întrebări legate de proiectul care a obligat-o pe cântăreață să apeleze la o schimbare de look atât de mare, iar ea a decis că a venit vremea să dea câteva detalii, moment în care s-a aflat că face parte încă din familia Pro TV, după ce a mai apărut în emisiuni foarte îndrăgite și vizionate și anume Masked Singer, dar și Vorbește Lumea, pe care mulți o urmăreau doar de dragul ei sau, cel puțin, asta au ținut să îi transmită în secțiunea de comentarii.

Într-un interviu pe care Theo Rose l-a acordat recent a mărturisit clar că noul proiect în care se va implica nu are legătură cu muzica și că, de asemenea, este unul la care multă lume nu se va aștepta nici în ruptului capului. Tot ea a precizat că este o onoare faptul că face parte din familia Pro TV alături de care evoluează.

„Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba. Nu e legat de muzică… o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit. Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant. Am mai făcut parte și din alte familii și care m-au ajutat să evoluez”, a declarat Theo Rose, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.