Showbiz 13 Mai 2022 12:10 de Diana Oprișan
Theo Rose le-a spus miilor de urmăritori de pe Instagram cum anume reușește să gestioneze atacurile de panică pe care le are în mod frecvent.

Theo Rose a vorbit din nou despre anxietate

Theo Rose, pe lângă faptul că este una dintre cele mai bune voci de la noi, este și una dintre cele mai sincere. Fanii îi sunt recunoscători acesteia pentru naturalețea de care dovadă de fiecare dată, dar și pentru că este activă pe social media, unde se distrează alături de cei care o urmăresc aproape zilnic. Rare sunt momentele în care devine serioasă și în care le vorbește oamenilor despre probleme reale cu care atât ea, cât și alții din jurul ei se confruntă.

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii ei faptul că Theo Rose se confruntă cu anxietatea, mai ales că a vorbit despre acest aspect în cele mai multe dintre podcast-urile în care a fost invitată. Cântăreața este conștientă că nu se va putea vindeca niciodată și tocmai de aceea a apelat la ajutorul specialiștilor. Ajutată din exterior, Theo Rose a învățat să gestioneze momentele în care are atacuri e panică. Acestea i se activează ori de câte ori ea are se stresează dintr-un motiv sau altul. Persoanele din jur au contribuit la stările prin care vedeta trecea, deoarece se punea foarte mare presiune pe ea, fapt care nu o ajuta sub nicio formă.

Din fericire, odată cu trecerea timpului, anxietatea nu a mai speriat-o deloc pe Theo Rose, care a reușit să învețe de unde provine, cum se manifestă și, pur și simplu, nu a lăsat-o să pună presiune pe corpul ei.

„La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică care nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe mine. Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântatul. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu atunci puneam foarte mare presiune pe mine ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți. Așa a început toată criza asta de anxietate la mine.

Presiune a fost și din partea oamenilor, fără ca ei să intenționeze, sunt convinsă, dar eu așa am simțit, așa vă spun. Astfel s-a creat acest buton care e foarte ușor de apăsat. Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez pentru ceva. O simt așa cum ia de la stomac și nu e bine. Dar de data asta pot să controlez, pentru că eu știu din ce cauză e, știu cum se manifestă și nu mă mai sperie.

Citeste si:
Dana Roba a chemat ambulanța. Starea ei s-a agravat, după...
Dana Roba a chemat ambulanța....

Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri”, a spus Theo Rose, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.