Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, într-un cadru de vis, iar partenera lui de viață și mama copilului lor care astăzi împlinește un anișor, a spus DA din tot sufletul ei. Primele imagini au fost deja postate pe Instagram, iar fiecare dintre ei a făcut declarații de-a dreptul emoționante despre unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se cunosc încă de prin perioada liceului, doar că la vremea respectivă nu își dădeau prea mare importanță unul altuia. Ei bine, în urmă cu mai bine de trei, a început povestea lor de iubire, iar de atunci lucrurile meg din ce în ce mai bine. Ambii sunt recunoscători pentru toate lucrurile frumoase care li se întâmplă și mai ales pentru copilul care a venit pe lume fix în urmă cu un an.

Ei bine, recent, îndrăgitul artist și-a făcut curaj și a decis să ducă frumoasa lor relație la un alt nivel și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață, într-un decor de vis în Turcia. Daniela Iliescu a spus DA, deși a recunoscut că îi răspunsese deja cu sufletul cu mult înainte să aibă idee ce le pregătește destinul. Ea a recunoscut că nu a crezut niciodată în iubirea aceea din povești, dar a știut mereu că va găsi omul căruia îi va putea oferi întreaga sa iubire. De asemenea, în mesajul pe care viitoarea soție a manelistului l-a postat pe Instagram, a ținut să îi mulțumească acestuia pentru tot ceea ce a făcut pentru el.

“Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul 🤍 Nu am crezut niciodată în iubirea din povești, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit. Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine.

Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase. Te iubesc, frumosul meu! “, a scris Daniela Iliescu, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Culiță Sterp, fericit la rândul lui, a postat și el câteva imagini de la cererea în căsătorie de care s-a ocupat el însuși și care a ieșit fix așa cum și-a imaginat, alături de câteva cuvinte frumoase dedicate viitoarei sale soții care îl face din ce mai bun pe zi ce trece și care i-a dăruit un copil, în urmă cu an, motiv pentru care o iubește și mai mult decât înainte.

“A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată ‘Nu pot iubi alte femei’. Pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne.”, a scris la rândul lui Culiță Sterp.

Citeste si:
Inna, primele declarații despre cererea în căsătorie. Cum au...
Inna, primele declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.