Showbiz 27 Mai 2022 13:18 de Diana Oprișan
Culiță Sterp le-a povestit fanilor lui faptul că a fost în pericol de moarte, după ce aproape a fost lovit de un tren. Din fericire, a fost extrem de atent, s-a asigurat și îi este recunoscător lui Dumnezeu faptul că a scăpat cu viață de pe urma acestei experiențe total neplăcute.

Culiță Sterp ar fi putut să moară

Culiță Sterp este genul acela de artist care pune mare accent pe activitatea sa din mediul online și care ține legătura aproape zilnic cu cei care îl apreciază și îl urmăresc. Artistul a preferat mereu ca fanii lui să afle lucrurile direct de el, ci nu din alte surse indiferent dacă a fost vorba despre lucruri legate pur și simplu de cariera sa sau chiar despre viața privată. Cântărețul le-a făcut recent o serie de mărturisiri care i-au lăsat un gust amar, după ce a avut parte de o experiență de pe urma căreia ar fi putut să își piardă foarte ușor viața.

Pe TikTok, la fel ca pe toate celelalte platforme, Culiță Sterp petrece foarte mult timp și tot acolo le-a spus și admiratorilor lui cum ar fi putut să moară, dacă nu s-ar fi asigurat și cum a simțit că i-a trecut moartea pe la ureche. Acestuia nu i-a venit să creadă că nu era deloc semnalizată calea ferată cu pricina și că a reușit să o treacă înainte cu cinci secunde ca trenul să treacă pe lângă ea. Este de părere că având în vedere că pe calea ferată respectivă trec doar trenuri de viteză, aceasta ar fi trebuit să fie marcată în mod clar.

Admiratorii au fost în stare de șoc, timp de câteve minute, după ce au ascultat tot ceea ce a avut de zis îndrăgitul manelist, dar s-au bucurat că până la urmă nu s-a întâmplat o tragedie și că a dat dovadă de prudență, în caz contrar l-ar fi putut costa viața. Aceștia nu s-au abținut nici să își dea cu părerea în secțiunea de comentarii, cei mai mulți dintre ei au sperat inițial să fie doar o glumă, dar nu a fost cazul de data aceasta.

„Am tras sperietura vieții. Ați văzut vreodată, în viața voastră, trecere de cale ferată semnalizată așa! Deci, bariere nu sunt și să nu meargă luminile. acum a trecut trenul prin fața mea, de cinci secunde a trecut, eu cu mașină cu reformă după mine. Vai, viața mea, că numai înjur. Cum e posibil să nu fie semnalizată. Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii. Noroc că m-am asigurat. M-am oprit și m-am uitat stânga, dreapta și trenul glonț pe lângă mine.

Citeste si:
Ministrul Sănătății: Cei din generația mea mergeau la mare cu...
Ministrul Sănătății: Cei din...

Doamne ferește și apără! Dacă nu mă asiguram ce făceam? Știu că nu toate căile ferate au barieră, că mai sunt și fără barieră și trebuie să te asiguri tu, dar asta trebuia neapărat să aibă, erau 2-3 căi ferate una lângă alta și era cale ferată de viteză, trec trenuri de viteză. Luminile trebuie să meargă, nu mergea nici aia albă, dar aia roșie! Trebuia 100% să fie barieră sau ceva!”, a zis Culiță Sterp, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.