Culiță Sterp a fost acuzat de mulți dintre urmăritorii săi pentru faptul că a transformat într-o manea o melodie creștină. Despre ce piesă este vorba și cum s-a ajuns într-o asemenea situație.

Ce i-au transmis fanii manelistului

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Culiță Sterp a urcat pe canalul lui de YouTube piesa „Din tot ce aduni omule-n grabă”, care încă se află pe locul 22 în Trending și care a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări. Piesa este una specială pentru el cu atât mai mult cu cât în videoclipul acesteia apare tatăl său. Melodia a fost preluată de la regretatul cântăreț și compozitor Ionică Stoica, un adevărat specialist al melodiilor penticostale.

Fostul concurent de la Survivor România și-a dorit ca fanii lui să asculte piesa „Din tot ce aduni omule-n grabă” cu inima și să înțeleagă faptul că pe lumea celalaltă nu luăm absolut nimic cu noi. În ziua lansarii, manelistul a postat și un mesaj emoționat pe rețelele sociale, mulțumindu-i fiicei lui Ionică Stoica pentru faptul că i-a permis să reinterpreteze piesa tatălui său. Tot el a spus că banii pe care îi va strânge din vizualizări vor merge către niște copii care au cu adevărat nevoie.

”În aceste vremuri grele din toate punctele de vedere, vin în fața voastră cu o melodie total diferită de ce am făcut până acum! O melodie pe care vreau să o ascultați cu inima și cu sufletul de la cap la coadă și să-i înțelegeți mesajul! Actorul principal în această melodie a fost tatăl meu, Culiță, dar melodia este pentru tatăl nostru din ceruri, spre slavă și laudă Lui, pentru că tot ce avem, avem datorită Lui! Melodia este compusă de regretatul Ionică Stoica și vreau pe această cale să-i mulțumesc fiicei lui, Adriana Stoica, pentru că mi-a dat voie să reinterpretez melodia tatălui ei și să duc lucrarea Domnului mai departe. Vreau cât mai multe distribuiri și comentarii pe Youtube pentru că toți banii din vizualizări vor merge către niște copii care au nevoie”, a declarat Culiță Sterp, pe social media.

Citeste si:
Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că a ucis un...
Culiță Sterp, primele...

După ce a ascultat melodia, Adriana Stoica a spus că regretă fapttul că i-a dat dreptul manelistului să o interpreteze și că, de asemenea, acest lucru nu se mai întâmpla vreodată.

”Pentru cei care îmi scrieți și mă tot întrebați despre această cântare… Vreau să spun tuturor: această cântare i-a dat-o Domnul lui tata în urmă cu aproximativ 15 ani. Eu am cântat prima dată această cântare pe primul meu album scos la studioul Speranța, aveam vreo 16, 17 ani, nu mai știu sigur. (…) Cântarea a fost cântată și manelizată de către unii care zic că ei cântă muzică creștină! (…) Tatăl meu v-a dat cântările să i le cântați cu toată bucuria, el avea o singură dorință: să nu-i schimbați versurile și linia melodică. În schimb, ați făcut cum ați vrut, plus că v-ați luat și dreptul de autor! Rușine! De astăzi înainte am hotărât, împreună cu frații mei, să nu le mai înregistrați în studio pentru că nu meritați. Stați pe genunchi și compuneți cântări cum vă plac vouă”, a spus Adriana Stoica, în mediul online.

Citeste si:
Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi. Nu i-a fost rușine să...
Lidia Buble a trăit cu 100 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.