Culiță Sterp este cel mai fericit bărbat din Univers, de când a venit pe lume fiul lui. El și Daniela Iliescu, partenera sa de viață, au avut parte de cel mai frumos Crăciun împreună și primul în formulă de trei. Fericiții părinții s-au pozat lângă brad alături de Milan și nu s-au putut abține să nu împărtășească acel moment și cu fanii lor din mediul online.

Culiță Sterp, în culmea fericirii

Fostul concurent de la Survivor România nici măcar nu îndrăznea să viseze la tot ceea ce are acum. Vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale alături de viitoarea lui soție și de Milan, dar și de copiii pe care și-au propus să îi mai facă împreună în viitorul apropiat. În postarea de pe Instagram, a ținut să le ureze „Crăciun fericit!” și fanilor lor.

Daniela Iliescu l-a adus pe lume pe fiul lor anul acesta, la doar câteva zile după ce manelistul a plecat din cadrul emisiunii de la Kanal D, doar pentru a fi alături de ea. Deși a dus toate greutățile din sarcină de una singură, nu s-a plâns nicio secundă, deoarece l-a încurajat de la bun început să plece în Republica Dominicană.

„Primul Crăciun în 3! ❤️ Vă iubesc din toată inima, sunteți darul de la Dumnezeu! Acum doi ani puteam doar să visez la ceea ce am acum! Sper din suflet, la fel să spun și peste doi ani și peste zeci de ani, pentru că îmi doresc să trăiesc toată viața alături de voi, și de restul familiei care o să vină! ❤️ Crăciun fericit tuturor! ❤️”, a scris Culiță Sterp, pe Instagram.

Reacțiile urmăritorilor săi de pe Instagram nu au încetat nici ele să apară. Cei mai mulți dintre ei le-au transmis atât artistului, cât și Danielei Iliescu toate gândurile lor bune, în preajma Sărbătorilor de iarnă.

„Craciun fericit Culiiiii ❤️”, „❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍”, „Crăciun fericit și binecuvântat,dragilor!!! O familie frumoasă, superbă!!!!”, „Crăciun fericit alături de cei dragi pupici 🥰😍❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.